080 Logo
ca
SearchNascut a Madrid amb estudis en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid i Màster en Business and Marketing Management per la ESIC Marketing & Business School, Sergio De Lázaro és part de l’equip fundador d’Otrura i actualment dirigeix les seves col·leccions. Durant tota la seva trajectòria, estudia els diferents oficis dins de les cases de moda per les que ha treballat i s’especialitza en Marroquineria, Sastreria i Costura, així com en l’Alta Rellotgeria gràcies a estàncies a diferents tallers tant a Espanya, França o Suïssa. 

Després de gairebé 19 anys en històriques cases de moda, va veure la llum la seva primera col·lecció de calçat masculí per la campanya Tardor 2018. A l’octubre de 2019 es va llançar la primera col·lecció de costura i sastreria. Es sent més còmode definint-se com algú que tracta de transmetre un concepte creatiu. Un agermanament entre el saber fer i el llenguatge i materials contemporanis. 

+ info


Col·lecció_Año Latente 2020/2021

La inspiració durant aquest any 2020-2021 és el “Latent”. Latent, entès com totes aquelles emocions i sentiments que portem al nostre interior, que a vegades poden sortir i expressar-se lliurement deixant exposat i sentir quan llueix una peça, unes sabates o una bossa… Latent, és la individualitat implícita de cada persona, a través de cada peça Otrura. 

La Col·lecció VII tanca l’any Latent. La latència, ha quedat patent. Trencar l’exterior i crear una realitat per renéixer i seguir creixent. Dues cares inseparables de la vida que, en ocasions, es desdibuixen entre elles. La col·lecció, confeccionada en llana freda, organdí, tul de cotó, ras, barreges de seda i llana amb superposicions. El retor confecciona peces definitives, fornitures de sastreria com els ploms, són elements constructius a la vista que embelleixen i enriqueixen reformulant la caiguda de la peça. Capes de peces desgastades i plisats soleil que sorgeixen de l’interior de les peces. Sastreria reconstruïda mínima i l’ús d’organdí, com a vel per on observem crineres, entreteles, cotons, sidos i avios. Peces senzilles, on només queden petites restes de la que va ser originalment. Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: