080 Logo
ca
SearchOlga Menchén va estudiar a l'Escola d'Arts i Tècniques de la Moda de Barcelona. Després de finalitzar els estudis, va treballar com a dissenyadora per al teatre, el cinema i la televisió.

El 1995 va fundar MENCHÉN TOMÀS.

Menchén Tomàs dissenya, produeix i confecciona les seves pròpies col·leccions de Prêt-à-Porter, Festa i Núvia. També realitza dissenys exclusius d'alta costura i per a núvies a mida. Tanmateix, tots els models de la col·lecció es poden fer a mida. 

Tot el procés productiu es realitza a Espanya per aconseguir el màxim control de la qualitat del producte final, mitjançant el seguiment continu de totes les fases.

Entre 1995 i 2001, MENCHÉN TOMÀS va presentar les seves col·leccions a la passarel·la Saló Gaudí.  Des de l'any 2013 ha presentat les seves col·leccions a la 080 Barcelona Fashion i, a partir del 2015, a Mercedes-Benz Fashion Week Madrid.

MENCHÉN TOMÀS pertany a l'Associació de Creadors de Moda d'Espanya (ACME).

+ infoDia

Hora

A on?
28 octubre 2022

20:30

Recinte Modernista de Sant PauCol·lecció_The Rat Pack

The Rat Pack, un grup d'actors i músics estatunidencs que van participar junts en pel·lícules, concerts i altres espectacles durant els anys cinquanta i seixanta, inspira aquesta col·lecció de MENCHÉN TOMÀS, la qual pretén recollir la lluentor de la nit de Las Vegas i fa un homenatge a aquesta «colla de pocavergonyes».

Les línies dels vestits executius, la ratlla diplomàtica, les llanes, les sarges, els cristalls, els Swarovski, els volums en 3D, els blancs, els llimes, els blaus porcellana componen aquesta col·lecció. Patrons minuciosos. El conjunt resulta en una col·lecció que fusiona peces street wear amb peces de festa.Sponsors:

Col·laboradors: