080 Logo
ca
Search



Olga Menchén va estudiar a l'Escola d'Arts i Tècniques de la Moda de Barcelona. Després de finalitzar els estudis, va treballar com a dissenyadora per al teatre, el cinema i la televisió.

El 1995 va fundar MENCHÉN TOMÀS.

Menchén Tomàs dissenya, produeix i confecciona les seves pròpies col·leccions de Prêt-à-Porter, Festa i Núvia. També realitza dissenys exclusius d'alta costura i per a núvies a mida. Tanmateix, tots els models de la col·lecció es poden realitzar a mida.  Tot el procés productiu es realitza a Espanya per aconseguir el màxim control de la qualitat del producte final, mitjançant el seguiment continu de totes les fases.

Entre 1995 i 2001, MENCHÉN TOMÀS va presentar les seves col·leccions a la passarel·la Saló Gaudí.  Des de l'any 2013 ha presentat les seves col·leccions al 080 Barcelona Fashion i, a partir del 2015, a Mercedes-Benz Fashion Week Madrid.

MENCHÉN TOMÀS pertany a l'Associació de Creadors de Moda d'Espanya (ACME).





+ info






Col·lecció_Duende

Aquesta col·lecció s’inspira en el concepte “Duende”. Aquell talent innat i intangible que provoca unes sensacions gairebé màgiques en aquell que ho presencia. Aquell encant misteriós i inefable que tothom sent i ningú explica. Aquell “alguna cosa” que neix dins i es manifesta fora. En la cerca d’aquell je ne sais quoi que marca la diferència. 

La col·lecció juga amb volums volàtils de faldilles i vestits llargs on el tall i estampats del teixit creen diferents narratives. Treu teixits de context creant combinacions sorprenents com l’ús de la pelfa per la confecció d’una americana o una camisa de tafeta amb volums que desafien a la gravetat.   

L’ús de gases estampades i sedes amb inspiració oriental amb colors com el blau porcellana, el verd poma o el taronja mandarina li donen a la col·lecció un aire d’energia. 



Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: