080 Logo
ca
Searcha·cross
preposició
1 d'un costat a l'altre
2 expressar posició o orientació en relació amb
 
Situat en algun lloc entre els records de la infància, els paisatges dins de l’Equador, l’aire salat de les costes d’Espanya i els colors canviants que es troben al moment just abans d’adormir-se, trobem Martín Across. Un viatge d’exploració constant, una col·lecció d’objectes i textures que resideix a la frontera entre l’eteri i el tecnològic.
 
Els seus dissenys inspirats en els sediments, capes i minerals estan pensats per a companys de viatge, exploradors d’una consciència superior. Curiosos viatgers moguts pel color i la transformació.
 
Cada peça està feta a mà de manera exquisida a l’Equador amb materials locals, conciliant la nostra relació amb el nostre planeta, amb com produïm i consumim roba moderna.

+ infoDia

Hora

A on?
27 octubre 2022

16:00

Recinte Modernista de Sant PauCol·lecció_FW 23/24

Suspesa en el temps i desafiant la gravetat, aquesta col·lecció levita sota l'aigua. Les seves peces estan destinades a equipar el viatger; un viatger d'un altre temps i un altre paisatge.

Una realitat distorsionada, on pots caminar i escalar roques sota l'aigua, on el cos es desvincula de la ment i allò que veus a través d'aquest filtre submarí està alterat, ondulat i brinda combinacions infinites de llum reflectida sobre les superfícies.

Aquesta col·lecció presenta peces utilitàries post-moderes, inspirades en el busseig de penya-segat i la pesca. Investiga la clàssica jaqueta workman i peces de vestir marineres de la dècada de 1920. La seva artesania desenvolupa un efecte que al·ludeix al del naufragi d'un vaixell, mostrant detalls en corda, xarxa i ganxos.

En juxtaposició, trobem suaus peces de punt que a través de diferents tècniques, siluetes i estampats emulen la sensació de submergir-se sota l'aigua a la nit, amb centelleigs de llum i reflexos fluorescents de coralls i mol·luscs arrossegant-se.

En proximitat estreta amb l'ADN de la marca Martín Across, aquesta col·lecció replica patrons, formes i textures dels paisatges sud-americans, com si s'estigués escalant els Andes rocosos sentint l'aire fred a la cara.

Sentir-se marejat per l'alçada, però alegria per la força del seu cos agafant-se a la roca. Aquesta col·lecció explora la roba utilitària i la capacitat per evolucionar, transformar-se i adaptar-se a través d'aquests paisatges de roca i aigua.Sponsors:

Col·laboradors: