080 Logo
ca
Searcha·cross
preposició
1 d'un costat a l'altre
2 expressar posició o orientació en relació amb
 
Situat en algun lloc entre els records de la infància, els paisatges andins de l’Equador, l’aire salat de les costes d’Espanya i els colors canviants que es troben al moment just abans d’adormir-se, trobem Martín Across. Un viatge d’exploració constant, una col·lecció d’objectes i textures que resideix a la frontera entre l’eteri i el tecnològic.
 
Els seus dissenys inspirats en els sediments, capes i minerals estan pensats per a companys de viatge, exploradors d’una consciència superior. Curiosos viatgers moguts pel color i la transformació.
 
Cada peça està feta a mà de manera exquisida a l’Equador amb materials locals, conciliant la nostra relació amb el nostre planeta, amb com produïm i consumim roba moderna.

+ infoDia

Hora

A on?
27 octubre 2021

19:00

080 TVCol·lecció_On the fragile nature of life

Aquesta col·lecció tracta sobre el moviment: a partir de situacions, emocions i vivències que ens mouen com a individus i com a col·lectiu; al moviment del vent i dels corrents marins. Res no és estàtic, actualment ens movem i ens mouen.

Centrada en aquesta noció i inspirada en la força de la natura, la col·lecció de Martín Across investiga com la moda està intrínsecament lligada a aquests dos. Els models presenten una gran varietat de peces d’utilitat complementades amb accessoris que, com les onades fortes, les seves textures i materials emulen les sensacions que l’aigua es trenca i s’allunya dels seus cossos i roba.

El moviment també es juga en les pròpies peces de vestir mitjançant patrons intel·ligentment dissenyats impresos en diferents materials que fan al·lusió a la fluïdesa dels sediments, el color, l’aigua i altres motius i tècniques naturals.

Com una ruptura de les plaques tectòniques que de sobte canvia continents sencers, aquesta col·lecció utilitza la moda com a eina per generar una ruptura en el nostre sistema actual. Desafiant els biaixos inconscients inculcats a la nostra psique col·lectiva, jugant amb la fluïdesa de gènere a través del color i les siluetes. Els seus dissenys inspirats en els sediments, capes i minerals estan pensats per a companys de viatge, exploradors d’una consciència superior. Curiosos viatgers moguts pel color i la transformació. Cada peça està feta a mà de manera exquisida amb materials locals, conciliant la nostra relació amb el nostre.Sponsors:

Col·laboradors: