ca
SearchEl nom Mans procedeix de Demans, d'origen alemany, un dels cognoms del dissenyador i director creatiu de la marca. Escurçant-ho a 'Mans' indica la cerca d'una nova sastreria, més personal i actualitzada.

Mans és una signatura de prêt-à-porter i de sastreria a mesura, influenciada tant per tallers de 'Saville Row' com per la tècnica japonesa. Ambdues seran presents en totes les seves col·leccions, barrejant aquest mil·lenari ofici amb una estètica avantguardista, talls nets i innovació en els teixits.

Des de Mans es proposen uns nous plantejaments de la masculinitat. Els referents clàssics es fusionen amb les subcultures juvenils, en un joc constant d'elements oposats, interconnectats per a crear un equilibri.

L'objectiu és oferir un armari complet híbrid amb peces bàsiques de qualitat, versàtils i un disseny progressiu, enfocat a persones segures de si mateixes i del que busquen.
Jaime Álvarez neix en 1994 a la Louisiana (Sevilla) i en 2017 culmina els seus estudis de Disseny de Moda a l´Institut Europeu Di Design (IED Madrid). Des d'una primerenca edat comença a interessar-se per diferents expressions artístiques que desemboquen en la moda, una via per a contar històries, vivències i els seus propis universos. Des que tenia ús de raó, donava per segur dedicar-se a la moda femenina i així el cap a saber en els seus dissenys, a poc a poc va anar descobrint el món masculí i decideix que pot aportar alguna cosa a aquesta part de la moda no desenvolupada.
Jaime finalitza els estudis a l'abril de 2017 i contínua desenvolupant el seu projecte de tesi; punt de partida de Mans.

Mans ha participat en quatre ocasions en la passarel·la '080 Barcelona', rebent en tres d'elles el reconeixement al Millor Disseny Emergent, i també ha desfilat en una altra ocasió en MBFW Madrid.

+ infoDia

Hora

A on?
14 septiembre 2020

20:30

080 TV
 


https://www.mansconceptmenswear.com
[email protected]
+34 685 293 688
Instagram: @mansconceptmenswear | Facebook: @MansConceptMenswearCol·lecció_SS21

La col·lecció SS21 es deixa influir per la característica estètica del fotògraf estatunidenc Slim Aarons.
Les peces de SS21 estan inspirades en els colors, siluetes, però sobretot en l'actitud dels personatges retratats en elles.

Podem identificar una clara línia inventiva en la col·lecció i els seus patrons, basada en la multiculturalitat bucòlica que Aarons expressava en les seves imatges.
Batins i smokings que ens transporten a les festes en les quals des de l'ull del fotògraf se'ns presenta una societat idealitzada, segons l'entorn de la localització. Des de Capri a Palm Springs, passant pels jardins de Marrakech.

Aquesta realitat de les imatges s'ha volgut representar mitjançant la utilització d'estampats propis de la marca, on siluetes nues i estampats més abstractes fan un paral·lelisme entre la idealització de les obres i l'anatomia del cos i la naturalesa.

Un altre punt de referència al costat dels colls mau, solapes i teixits, ve a ser la col·laboració amb Tolentino Hats per a concebre una visió més completa de la col·lecció, fent-nos viatjar al seu imaginari amb barrets representatius de l'època.Sponsors:

Col·laboradors: