080 Logo
ca
SearchDirectora creativa actual de la firma que va fundar la seva mare el 1981, Maite Gassó lidera desde 2018 la nova direcció de Lola Casademunt.

Amb formació en disseny de moda, va completar els seus estudis empresarials a l'escola de negocis Wharton de la Universitat de Pennsilvània ia ESADE. Havent pres les regnes amb una visió de mercat i amb l'objectiu d'obrir nous horitzons a nivell internacional, a ella es deu la diversificació actual i més significativa de la companyia: l'aposta per col·leccions de moda inspirades en la frescor i elegància chic que destil·la el esperit Lola, així com la renovada imatge que avui llueix la firma.

Aquest nou rol es reafirma quan fa el salt a la passarel·la i presenta a 080 Barcelona Fashion la seva col·lecció més personal i la més sofisticada de la signatura, Maite by Lola Casademunt. Una selecció de peces que destaca per la seva fidel visió de la dona Lola i que adapta les tendències que marquen les passarel·les internacionals a les necessitats que exigeixen el ritme del dia a dia.

La faceta empresarial de Maite al front de Maite by Lola Casademunt no s'explica sense la seva font  d'inspiració, la dona. Autèntica, tenaç i apassionada, així es pot definir la dona Maite by Lola Casademunt. De personalitat captivadora i segura de si mateixa, lluitadora i imparable i que es vesteix amb la força que ella sent. Una dona que sap el que vol i posa tot el seu afany fins aconseguir-ho.

Aquesta posada en escena dels valors es tradueix en tot un estil de vida en el qual l'originalitat, la sofisticació i la passió per la moda es troben amb la vitalitat, la naturalitat i l'espontaneïtat d'un caràcter marcat per la força i l’actitud davant la vida.

Així és la dona Maite i el seu univers. Maite by Lola Casademunt és un món destinat i dedicat a la dona. És moda pensada per a una personalitat única, per prendre les regness de la vida, per brillar cada dia sense excusa, per desprendre la llum interior que fa sentir-nos especial i imparables.

+ infoDia

Hora

A on?
17 septiembre 2020

20:30

080 TVCol·lecció_SAFARI TECHNICOLOR

Després de reviure els capvespres més màgics de l'estiu i reviure l'estil bourgeois de barri parisenc de Saint Germain. Maite by Lola Casademunt ens convida a un safari, tendencia que recupera en un mix referències que ens porten des d'un Hollywood clàssic a una reinterpretació actual de la temàtica, en un Mogambo brillant i sofisticat carregat de color.

Una col·lecció que resulta en una genuïna barreja d'estampats animals en totes les seves versions com a ADN de la firma, saturats de color com en un film en blanc i negre tintat pel tecnicolor.

Així, magentes, blaus anyils, suaus malves i taronges encesos il·luminen una paleta en tons neutres que funciona com a fil conductor de tota la col·lecció que recupera diferents visions d’una tendència que sempre torna.  Això si, en una reinterpretació sempre fidel a l'desenfadat i espontani caràcter de les propostes de Maite by Lola Casademunt.


Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: