080 Logo
ca
SearchNascut a Buenos Aires (Argentina), Diego Binetti va viure la seva primera experiència amb la moda a una edat molt primerenca. Mentre ajudava la seva mare, amb les seves manetes, a guarnir els brodats d’elaborats vestits d’alta costura per als clients, va començar a entendre i estimar la passió de la seva mare per la moda. El 1991, després que la seva família emigrés a la costa de Florida, es va graduar a la Universitat Internacional d'Art i Disseny de Miami. 

Després, es va traslladar a Milà, on va treballar en el camp de la moda com a ajudant d’Antonio Bordonaro, per a firmes de moda com Bulgari, Romeo Gigli, Trussardi i moltes altres. Va continuar la seva formació en moda a l'Institut Marangoni, on es va especialitzar en la costura, la confecció de patrons i el draping. Als 24 anys, Binetti es va traslladar a Nova York i va començar a treballar com a estilista de moda ajudant a Brana Wolf, que pertany a Vogue Italia. Un any després, va aconseguir una feina a Jill Stuart i va treballar com a dissenyador principal durant cinc anys. Binetti també ha treballat per a diverses firmes europees i asiàtiques com a consultor de moda creatiu, incloses: Abaco (Bélgica, 2005), Twin-Set amb Simona Barbieri (Bolonya, Itàlia; 2006), Abaco (Paris, 2007) i Pride Glide with love Diego Binetti per a Onward Kashiyama (Tòquio, Japó; 2008-2009).


El setembre del 2001, va fundar la col·lecció Binetti amb la seva amiga i sòcia comercial Ada Lee. Després, els dos van continuar per camins separats; Binetti va continuar a la indústria i, el 2011, va llançar LOVE Binetti. 


La col·lecció LOVE Binetti està exposada a diversos mercats nacionals i internacionals, amb presentacions que tenen lloc durant la setmana de la moda de Nova York, París i Milà. La finalitat és connectar i projectar una visió al llarg de: la imatge, l’estètica, el color, la sensibilitat, el màrqueting i la col·locació del producte, comercialitzable des d’una visió diferenciada de l’enfocament de la competència. 


La nostra ambició és donar un bon exemple d’inspiració a la societat; perseguim comprendre el mercat i adaptar-nos als canvis de l'actualitat, com a reconeixement del gran esforç que dediquem a la indústria i a tots els anys de treball que tenim per davant.


L’any 2007, Diego Binetti va rebre difusió mundial gràcies a una publicació al llibre de moda The Ultimate New York Designers, de l’editorial Neuss.
El juliol de 2012, Diego Binetti va ser inclòs a una publicació del llibre Becoming a Fashion Designer, de l’editorial John Willey & Sons. L’agost de 2019, Diego Binetti es va convertir en membre del Consell de Dissenyadors de Moda d’Estats Units.

+ infoDia

Hora

A on?
05 febrero 2020

14:00

Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona
Col·lecció_AW20 - SS20

Diego Binetti presenta la seva col·lecció AW20, que personifica les siluetes sumptuoses de l’època daurada de la moda, amb un caràcter salvatge. Una col·lecció retrospectiva amb estampats i una androgínia opulents, que tenen un toc de feminitat terrenal.  Inclou pantalons d’estil dandy de cintura alta, estampats retro i pantalons a mida.  Aquesta col·lecció acull el matrimoni perfecte entre una paleta moderna d'inspiració escandinava i les formes dels eclèctics anys vuitanta. 


La tardor dona la benvinguda als matisos del siena i als tons naturals esquitxats de nítids blaus glacials, blancs hivernals i grisos petris, molt semblants al paisatge que es pot gaudir durant una passejada matinal per Nyhavn (Copenhaguen). 


Amb l’arribada de l’hivern, apareixen els matisos que van del tabac i el quars fumat fins al negre profund de la nit. Les ràfegues de citrina i peridot donen vida a la paleta amb uns vistosos vestits de festa seqüenciats i uns estampats d’estil mosaic. La influència de l’època postimpressionista també es fa palesa en els estampats de seda.  


Al llarg de la col·lecció, podreu veure roba exterior de grans dimensions i samarretes cenyides a la cintura, que aporten un toc delicat a les formes masculines que accentuen la figura femenina. Vestits ajustats al cos que arriben fins a mig panxell, per a la dona contemporània sofisticada.


Diego Binetti va llançar la col·lecció Binetti el 2001 amb amor i afecte profunds; a través de les seves muses i la seva estima per l’expressió, redefineix constantment les regles de la creativitat i presenta col·leccions distintives cada temporada. 
Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: