080 Logo
ca
SearchSobre nosaltres

LOLA CASADEMUNT -empresa líder en disseny, fabricació i comercialització de roba i accessoris per la dona- va néixer fa 40 anys de la mà de la Sra. Lola Casademunt. L'any 1981, la fundadora va començar creant a mà llaços, diademes i altres accessoris de cabell, amb un estil molt personal, al soterrani de la seva casa a Cardedeu (Barcelona). 

La seva il·lusió i ambició van fer que al cap de poc les seves peces ja es poguessin comprar en botigues pròximes. I en menys de dos anys, el seu gust pel detall, la seva elaboració artesanal i l'ús de materials d'alta qualitat va fer que LOLA CASADEMUNT es convertís en una empresa de referència nacional en complements de cabell. 

Al cap de poc, Maite Casademunt, filla de la Sra. Lola, es va sumar a l'equip sent molt jove un cop finalitzats els seus estudis de Disseny.

Aviat, la seva incorporació va suposar un canvi de direcció en la companyia, enriquint-la amb la creació d'una línia de moda. El seu esperit inconformista i emprenedor juntament amb la seva capacitat de creació i passió per vestir a la dona amb un estil propi, va fer que la companyia es posicionés com una companyia de moda líder a Espanya.

Des de 2018, Maite Casademunt està al capdavant de la companyia com a presidenta i directora creativa. Aquest canvi generacional ha fet que s'hagin unit l'experiència d'un heritage de més de 40 anys, amb la il·lusió, la frescor i la visió més particular de Maite.

En l’actualitat

LOLA CASADEMUNT és una empresa pionera de moda que compta amb la línia de roba i complements homònima "LOLA CASADEMUNT" i la línia prèmium, "LOLA CASADEMUNT BY MAITE". Ambdues línies es renoven cada temporada oferint un total de quatre col·leccions anuals, seguint les tendències que marca el mercat, però sempre reinventades amb el segell singular de la marca.

+ info


Col·lecció_Dreaming Africa

Els colors intensos i la taca dels animals oriünds d’Àfrica impregnen les noves propostes de LOLA CASADEMUNT BY MAITE per la primavera-estiu 2023. Un viatge pel continent africà serveix d’inspiració amb unes referències que tenyeixen la col·lecció d’estampats animal print, peces fluides i amb volum i tonalitats enèrgiques. Unes tendències que la firma porta sempre més enllà fusionant-les amb el seu ADN, per traslladar-nos a una travessia per tot el territori: des de peces que, per al color, ens recorden a terres pròpies del continent, -com la terracota i el taronja que esquitxen els estampats de zebra en blanc i negre-, fins a arribar a un oasi de color que es tradueix en aquestes mateixes peces de print animal en tonalitats intenses i dominants, com els fluor.


Sponsors:

Col·laboradors: