080 Logo
ca
SearchSobre nosaltres
LOLA CASADEMUNT, empresa líder en el disseny, fabricació i comercialització de roba i accessoris per a la dona, nascuda fa ja 40 anys de la mà de la Sra. Lola Casademunt. El 1981 la fundadora va començar creant a mà llaços, diademes i altres accessoris de cabell, amb un estil molt personal, en el soterrani de casa seva a Cardedeu (Barcelona). La seva il·lusió i ambició va fer que al poc temps les seves peces es poguessin ja comprar en botigues properes. I en menys de dos anys, el seu gust pel detall, la seva elaboració artesanal i l’ús de materials d’alta qualitat va fer que LOLA CASADEMUNT es convertís en una empresa de referència nacional en complements de cabell. 

Al poc temps, Maite Casademunt, filla de la Sra. Lola, es va sumar a l’equip sent molt jove després d'haver finalitzat els seus estudis de Disseny. Aviat la seva incorporació va suposar un canvi de rumb en la companyia, enriquint-la amb la creació d’una línia de moda. El seu esperit inconformista i emprenedor al costat de la seva capacitat de creació i passió per vestir a la moda amb un estil propi, va fer que la companyia es posicionés com una companyia de moda líder a Espanya. 

Des de 2018, Maite Casademunt està al front de la companyia com a presidenta i directora creativa. Aquest canvi generacional ha fet que s’hagi unit la experiència d’un heritage de més de 40 anys, amb la il·lusió, el frescor i la visió més particular de la Maite.

A l'actualitat
LOLA CASADEMUNT és una empresa pionera de moda que compta amb una línia de roba i complements homònima "LOLA CASADEMUNT" i la línia premium, "MAITE". Ambdues línies es renoven cada temporada oferint un total de quatre col·leccions anuals, seguint les tendències que marca el mercat, però sempre reinventades amb el segell singular de la marca.
+ infoDia

Hora

A on?
28 abril 2021

20:00

080 TV
 


https://www.lolacasademunt.com/es/
arantxavivar@lolacasademunt.com
+34 607 74 46 58
rafa@xxlcomunicacion.com - Rafa Malagón de XXL ComunicaciónCol·lecció_THE WILD LIFE BARCELONA

“THE WILD LIFE BARCELONA” transmet l’escena de la Barcelona dels anys 90. Una ciutat oberta al món, molt urbana i cosmopolita, multicultural, amb un nivell artístic reconegut a nivell internacional i amb un cert toc underground i transgressor. Tot un imaginari que, barrejat a la perfecció amb el ADN de la marca, ha servit d’inspiració per crear la nova col·lecció de LOLA CASADEMUNT BY MAITE pel pròxim tardor-hivern 2021-2022. 

Maite Casademunt -directora creativa de la marca- ha creat una proposta que opta pel look sporty sofisticat combinat amb la identitat més característica de la marca, com és l’animal print, els colors vius i potents, estampats propis, i la cura dels detalls en cadascuna de les peces. Tot per una dona atrevida, a la que li agrada vestir-se de manera diferent, però sense deixar de sentir-se elegant i còmoda a la vegada.


Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: