080 Logo
ca
SearchLera Mamba neix del desig de crear un projecte on els seus grans pilars fossin la moda, l'art i la sostenibilitat.
Sota un procés de slowfashion, el client experimenta una manera diferent d'adquirir moda essent ell l'últim creador de la seva peça. Com funciona aquest procés?

A Lera Mamba realitzem peces a les que anomenem MOTLLES, són els llenços en blanc que després el client pot personalitzar. Aquests MOTLLES estan elaborats amb tela de cotó de color cru fent referència al primer prototip que les modistes fan per provar sobre el cos.
Un cop el client sap quin és el motlle que més li agrada li toca escollir la tela. Totes les nostres teles provenen de magatzems d'estoc donant-los així una nova vida o bé, el client pot proporcionar una tela seva.

D'aquesta manera es creen peces totalment úniques i amb història. D'aquestes que poden passar de generació en generació com els contes.

"Hem de trobar maneres d'educar i millorar la nostra forma de comprar moda. Hem normalitzat aquesta indústria d'una manera que precisament no és normal." Diu Marta Pujol, dissenyadora de Lera Mamba. Disseny, art i moda s'uneixen per crear un projecte de la mà d’un procés conscient.


+ infoDia

Hora

A on?
17 septiembre 2020

18:00

080 TVCol·lecció_CATALOGUE

Des de Lera Mamba llancem la col·lecció CATALOGUE. Seguim amb el nostre projecte de disseny i volem fer de la passarel·la un catàleg dels nostres nous motlles i teles disponibles. Es tracta d'una col·lecció on apostem per donar a conèixer la forma amb la qual treballem i la manera amb la qual els nostres ulls veuen la moda.

En un catàleg es mostren de forma ordenada i amb la seva informació tots i cada un dels productes disponibles perquè el client vegi tot el que s'ofereix i pugui escollir. Es tracta, doncs, de traslladar aquesta idea a la passarel·la.
El treball dels brodats ens ajuda a potenciar aquesta idea, ja que tots els looks tenen la seva informació brodada.

Els looks es presenten per parelles. El primer presenta els nous motlles en cru i el segon els exemplifica confeccionats amb una tela. Amb siluetes amb angles molt marcats, estampats atrevits, looks monocromàtics i espardenyes Ballpagès trepitjant amb força, et presentem l'univers de Lera Mamba a través del nostre CATALOGUE.Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: