080 Logo
ca
SearchEm dic Marta Pujol Vilà, tinc 27 anys i sóc d’Arbúcies, un poble de Girona on actualment tinc el taller. Vaig estudiar disseny de moda a BAU, a Barcelona. Un cop acabada la carrera, vaig estar treballant com a dissenyadora a Stradivarius. Tot seguit, vaig anar a viure a Madrid on treballava al departament de marketing d’una cadena de restaurants mentre paral·lelament avançava en la creació de la marca Lera Mamba. Un cop ho vaig veure factible, vaig tornar a Arbúcies, on actualment col·laboro amb la marca Ballpagès i treballo en el projecte de Lera Mamba.

Em considero amant de la bellesa dels moments de la vida quotidiana; de l’art en totes les seves disciplines però sobretot de la naturalesa morta, el tractament del color en la il·lustració i el collage; i el fet de captar noves tendències en el món de la moda. Pel que fa els meus referents en aquest món són Marni, Acné Studios, Prada, Carven i Céline.


+ infoDia

Hora

A on?
03 febrero 2020

12:30

Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 BarcelonaCol·lecció_Factor 50

Factor 50 té com a referent al fotògraf britànic Martin Parr qui capta la vida quotidiana d’una manera molt real i instantània i té una gran col·lecció de fotografies de la vida a la costa. A través d’aquesta documentació va sorgir la idea de fer una col·lecció amb tota l’estètica d’allò que a l’estiu ens serveix per tapar-nos del sol com els tendals i els para-sols. 

FACTOR50 adoptarà tipologies d’allò que es vesteix a 40º a una ciutat turística massificada de la costa barrejant quotidianitat, moda, tendències i disseny.Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: