080 Logo
ca
SearchLebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado.

Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.

Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.

+ infoDia

Hora

A on?
27 octubre 2022

14:00

Recinte Modernista de Sant PauCol·lecció_Indies

Amb la col·lecció PV23 fem un viatge en el temps i ens traslladem al s.XVI i als cotons i sedes amb estampats toile de Jouy que els comerciants europeus van portar de les Índies i van desenvolupar primer a Irlanda i després a França -on va obtenir el seu nom-, convertint-se aviat en els preferits de Maria Antonieta i més tard popularitzant-se entre la societat europea.

En aquesta ocasió hem triat un estampat amb motius de selves exòtiques i li hem donat la volta a la tradició amb colors intensos i lluminosos com el fúcsia, el turquesa i el verd fulla, en vestits amplis i vaporosos i faldilles amb grans volants, fent-li així una picada d'ullet al seu origen.

Ho combinem amb confortables vestits de lli i cotó en tons que ens aporta la naturalesa -el cel, les fulles i la sorra- vestits de setí i jerseis calats en la mateixa paleta, per a tancar el cercle.Sponsors:

Col·laboradors: