080 Logo
ca
SearchLebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado.

Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.

Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.

+ infoDia

Hora

A on?
27 octubre 2021

19:00

080 TVCol·lecció_California Dreamin’

Ens inspirem en la història de la cançó Califòrnia Dreamin’ per a crear el nostre pròxim viatge a través de la col.lecció primavera-estiu 2022. Igual que John i Michelle Phillips van fer amb Califòrnia Dreamin’ – quan encara no havien format el grup The mamas and the papas, van escriure aquesta mítica cançó en la freda Nova York– la nostra col.lecció PE22 ha nascut durant els “winter days” i la nostàlgia pel bon temps i l’ambient solar de Califòrnia. Amb ella recorrem amb cotxe la Costa Oest dels Estats Units i ens inspirem en les siluetes dels anys setanta i el seu estil casual-chic. 

Estampats d’enormes flors i motius psicodèlics en cridaners colors que atorguen molt ritme i moviment a la col.lecció i expressen una felicitat propia del sol i la mar. Vestits, faldilles i camises en viscosa, seda i voile de cotó. Trobem també un toc vintage i una picada d’ullet al moviment hippie i als estius eterns a Eivissa, recuperant el mateix punt calat de tops, vestits i faldilles ajustades que ja varem realitzar en els nostres inicis. 

Com a novetat, hem incorporat cotó organic en les sèries de punt mantenint la nostra identitat i tradició. Trobem jerséis estampats digitalment que recorden les flors del vestits i intarsias amb postes de sol. 

La platja i el sol, més presents que mai, en la sèrie « terrycloth » confortable i divertida per a conjunts de bermuda i dessuadora, i mini vestits en colors vitaminats. Aquest estiu desbordem alegria de viure. Sponsors:

Col·laboradors: