080 Logo
ca
SearchLebor Gabala és el projecte professional de la Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado.

Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.

Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.

+ info


Col·lecció_Harris Tweed Club

El tweed Harris deu el seu nom a l’Illa de Harris, a les Hèbrides Exteriors d’Escòcia on els illencs, utilitzant llana local i tints naturals, van tenyir la llana pura inspirant-se en els colors de la naturalesa i els paisatges marins, i van teixir a mà la tela durant segles per al seu propi ús. El Harris tweed és avui l’única tela del món feta a mà amb denominació d’origen. 

Lebor Gabala, el seu nom i filosofia, està des de la seva creació lligada a la tradició llanera, i les nostres col·leccions s’inspiren sovint en la naturalesa i el mar, raó per la qual hem volgut amb la col·lecció de Tardor-Hivern 2021-2022 fer un homenatge al treball i tenacitat d’aquests artesans que tant admirem. 

En ella, trobem àmplies jaquetes, abrics i blazers, teixits en jacquard amb pota de gall, de múltiples colors, des dels més sobris fins als meus vius i contrastats. Jerseis i càrdigans teixits de cashmere i en llana verge extrafina en galges fines i en els colors naturals de la llana, des del cru i l’albercoc o el visó. L’alpaca, lleugera i en galga fina- en colors vius inspirats en les flors silvestres, des del maduixa fins al violeta o el rosa, i la pana gruixuda de cotó, suavitzada, per completar el look de tardor de la col·lecció.Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: