080 Logo
ca
SearchEl poder transformador i inclusiu de l’arquitectura es trasllada a la moda en un canvi d’escala, i fa que l’individu que la porta o l’habita sigui partícip i agent de canvi.
Colors vibrants del vermell al fúcsia, amb blaus i verds que evoquen el cel obert i la naturalesa, un patronatge contundent i l’upcycling com a part de la marca, que fan propi i extensible l’espai que sura entre el cos i el teixit. Dissenys que dilueixen el límit entre la peça i el refugi humà. 

LARHHA pretén arribar des del seu univers conceptual al carrer, derivant en peces comercials que identifiquen la seva pròpia visió de la moda.

L'any 2020, els arquitectes en formació Miguel Marín, director creatiu, i Natalia Lorca, directora de marca i art, materialitzen la seva passió pel disseny en aquest projecte.

Miguel va néixer a Montoro (Córdoba) i es va formar com a arquitecte a Madrid, llocs entre els quals resideix actualment. Aquest apassionat incansable de la moda recorda la seva infància familiar envoltat de patrons, costura i infinites proves de vestits, que van desembocar en un etern amor pel disseny.

L’any 2019, va decidir unir les seves dues passions i va cursar un postgrau en Arquitectura, Moda i Disseny a l'ETSAM. Immediatament, el seu projecte final va captar un gran interès. Setmanes després de presentar-lo, la primera peça de la col·lecció es va publicar a la revista NEO2, vestida per la cantant Lola Índigo. 

+ infoDia

Hora

A on?
26 octubre 2022

14:00

Recinte Modernista de Sant PauCol·lecció_Larhha 23

Moda, societat i cultura. En aquesta col·lecció, pretenem aconseguir la unió entre els diversos estereotips i identitats de la societat actual.
Existeix una fusió entre les siluetes clàssiques més sofisticades i l’estètica urbana i esportiva que dona pas a un món on les identitats es difuminen i s'adapten al medi. Defensem la individualitat com a part d’un col·lectiu que no obeeix normes ni les necessita.

LARHHA 23 pren com a base de la seva primera col·lecció, per madurar la seva línia experimental i incorporar elements de l'streetstyle actual. Les peces intercanviables generen altres looks i reflecteixen la versatilitat de la proposta, alhora que emmarquen rostres amb estètica dels seixanta i un aire retro-futurista, i interpreten elements actuals que enyoren els grans clàssics.

Partint sempre de les regles i els volums arquitectònics que busquen l’espai perfecte entre el cos humà i el seu refugi, s’adapten nous patrons com l'«espatlla LARHHA», que busca la línia entre la comoditat i l’experimentació de siluetes suggeridores.Sponsors:

Col·laboradors: