080 Logo
ca
SearchInés Arroyo, fundadora i directora creativa de laagam, va estudiar Empresarials a la Universitat Pompeu Fabra alhora que, els estius, es formava a la Universitat de les Arts de Londres en matèries de moda, la seva gran passió. 


Als divuit anys ja treballava com a assistant to buyer d'una boutique multimarca de luxe i, després de passar per empreses com Rabat, Puig o Vogue, va decidir aventurar-se pel seu compte. A més, a través del seu perfil a Instagram, amb més de 330 000 seguidors, Inés Arroyo va ser una pionera en compartir la seva afició per la moda en aquesta xarxa social; així, es va convertir en una de les principals figures de la moda digital del nostre país. A partir del que va aprendre col·laborant amb marques de prestigi, creant contingut digital per a elles i dissenyant dues col·leccions càpsula per a dues marques, Inés Arroyo ha fet el salt, amb èxit, d’influencer a empresària. D’aquesta manera, el 2016, amb 22 anys, va crear laagam, una marca nativa digital de moda femenina que té com a missió inspirar les dones a menjar-se el món. 


+ infoDia

Hora

A on?
06 febrero 2020

14:00

Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 BarcelonaCol·lecció_

Laagam és una marca nativa digital integrada verticalment que té com a missió inspirar les dones a menjar-se el món dissenyant, produint i venent moda de luxe assequible. Està feta a Barcelona sota un model operatiu de pronto moda i es promociona a través d’un contingut digital que construeix una comunitat.


laagam presenta una declaració d'intencions a través de les seves peces, que representen els seus valors. Peces versàtils per a diferents ocasions, que juguen amb prints propis, talls i volums que donen la volta a bàsics imprescindibles. laagam té com a lema «buy better, wear more» i treballa amb materials reciclats i vegans, de manera que crea un nexe entre disseny i sostenibilitat.
Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: