080 Logo
ca
SearchIs coming, és la nova firma de roba fundada per Constan Hernández, el que va ser President i Fundador de la firma per excel·lència de vestits originals per esdeveniment, Intropia. 

Amb l’experiència de molts anys al sector, i amb l’ajuda de part del seu antic equip, llança un model de negoci slow fashion basat en l’economia circular: produccions limitades de peces de gran qualitat, tant pel sofisticat disseny com pels seus teixits, duradores i fabricades a preu just alliberant-se de les rigideses dels estrictes calendaris de la moda i les rebaixes massives. La gran novetat aportada per Is Coming es recolza en el concepte BUY BACK: el client tindrà la possibilitat de revendre la peça adquirida a la pròpia firma en el període d’un any i recuperar així el 25% del seu valor. Is Coming traurà aquestes peces del circuit del retail textil habitual donant-los una segona vida en el món cinematogràfic, on la roba juga també un paper fonamental. A través d’aquest reciclatge creatiu o upcylcing, les peces utilitzades per les clientes de Is Coming passaran a formar part del vestuari de sèries, cine, teatre o televisió. 

“Peces versàtils i importants per estimar-les, gaudir-les i tenir-les a l’armari molt de temps, tant pel seu disseny com per la seva qualitat. Això es Is Coming…” Declara Constan Hernández. 
La col·lecció Tardor-Hivern 21 de Is Coming que es presenta al 080 Barcelona Fashion estarà a la venda a www.iscoming.es i a una selecció d’establiments multimarca d’Espanya, Portugal i Itàlia. Les boutiques vinculades al projecte gaudiran de diferents avantatges offline i online, com per exemple ser partícips dels beneficis de les vendes que realitzi Is Coming a través de la seva pàgina web. 

Constan Herández va fundar Intropia, al 1994 sota el nom de Homeless, posteriorment Hoss Intropia. Pel que va ser President de la firma fins al seu tancament ha estat emotiu de satisfacció la seva recent compra per un grup espanyol. 
+ infoDia

Hora

A on?
29 abril 2021

19:00

080 TVCol·lecció_Back to the origins

La firma dóna a conèixer la seva proposta per la pròxima tardor-hivern a la desfilada internacional 080 Barcelona Fashion. Una col·lecció basada en el joc de textures i colors. Is Coming imagina una dona urbana amb peces còmodes que li permeten expressar el seu vertader esperit, peces versàtils plenes de detalls i funcionalitat. 
L’equip de disseny de la firma amb Usua Echegoyen al capdavant, ha treballat en una col·lecció amb looks que van del dia a la nit i que s’adapten als moments d’oci i treball. Els conjunts de dues peces guanyen protagonisme en una col·lecció plena d’estampats, teixits naturals com gran protagonisme de les peces de punt. Dissenys atemporals amb el que es converteix barrejant i descobrint un ampli univers de looks diferents. 

Teixits naturals com el lli i el cotó orgànic es barregen com sotils tocs de lúrex que donen llum a les peces. Les jaquetes, jerseis confeccionats en punt i accessoris com bufandes o guants, es converteixen en les peces perfectes per alegrar els dies freds d’hivern i fer un look de forma original jugant amb les superposicions.  

Destaca la col·lecció de camisetes de cotó orgànic com disseny sofisticat i disponibles en una àmplia gamma de colors. L’estampat mil ratlles de colors pren protagonisme en un abric de punt amb accessoris a joc, amb el que donar-li un toc divertit a qualsevol look. 

La combinació de colors i estampats és un dels punts forts d’aquesta marca. Els elegants quadres i flors inunden les bruses, faldilles i pantalons que la firma proposa portar barrejant entre si. 

“Peces versàtils i importants per estimar-les, gaudir-les i tenir-les molt de temps, tant pel seu disseny com per la seva qualitat. És una inversió intel·ligent. És elegància relaxada. Això es Is Coming.” Declara Constan Hernández. 

La col·lecció ja està disponible a la seva entrada web més recent www.iscoming.es i en una selecció d’establiments multimarca d’Espanya, Portugal i Itàlia. Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: