080 Logo
ca
SearchFundada al 1929, la firma Escorpion és un referent en el sector del knitwear internacional gràcies al sofisticat disseny i a l'heritage de les seves col·leccions.

El jersei Escorpion ha transcendit de generació en generació, i avui dia segueix sent la peça de punt més imprescindible de l'armari femení, un icònic de moda etern i versàtil.

Des dels seus headquarters a Igualada i Barcelona, Escorpion defineix moda i sostenibilitat a través de processos responsables amb el medi ambient.

La direcció creativa d'Escorpion està en mans de Carles Gràcia, gran coneixedor de l'ADN de la marca.

En l'actualitat, Escorpion comercialitza les seves peces en 900 establiments, en més de 20 països. A Espanya, les seves col·leccions estan disponibles a boutiques multimarca i centres El Corte Inglés de tot el territori.

+ infoDia

Hora

A on?
25 octubre 2022

14:00

Recinte Modernista de Sant PauCol·lecció_Euphoria

La paraula eufòria és d'origen grec, y significa "força per continuar". Una sensació intensa d'alegria o de benestar. 

La col·lecció primavera- estiu 2023 aposta per una estètica arriscada plena d'emocions. Caòtica en alguns aspectes i absolutament brillant en altres, vol ser un reflex de pluralitat. Jacquards amb filatures brillants, intàrsies de cotó i lli, tartans, lluentons, plomes... ompliran d'optimisme i color l'estiu 2023. 

Perquè ESCORPION és color, i el color és vida. 

I la vida és un carnaval!Sponsors:

Col·laboradors: