080 Logo
ca
SearchFundada al 1929, la firma Escorpion és un referent en el sector del knitwear internacional gràcies al sofisticat disseny i al heritage de les seves col·leccions. 

El jersei Escorpion ha transcendit de generació en generació, i avui dia segueix sent la peça de punt més imprescindible de l’armari femení, un icònic de moda etern i versàtil. 

Des dels seus headquarters a Igualada i Barcelona, Escorpion defineix moda i sostenibilitat a través de processos responsables amb el medi ambient. 

La direcció creativa de Escorpion està en mans de Carles Gràcia, gran coneixedor de l’ADN de la marca. 

En l’actualitat, Escorpion comercialitza les seves peces en 900 establiments, en més de 20 països. A Espanya, les seves col·leccions estan disponibles a boutiques multimarca i centres El Corte Inglés de tot el territori.

+ infoDia

Hora

A on?
27 abril 2021

19:30

080 TVCol·lecció_LET’S DANCE - Le freak c’est chic

Segur que un dia mirarem cap enrere i ens semblarà increïble. Ens preguntarem si això va ser possible i si va formar part de la nostra vida o de la de qui. Perquè igual que Steve Rubell a principis de la dècada dels vuitanta, tenim un somni: organitzar la millor festa de la moda que el món hagi vist mai i fer que duri eternament. 
Anem a presentar una col·lecció sexy, transgressora i moderna, que ofereix un vestuari alternatiu a la realitat. Un dress code sense normes, on les etiquetes es queden fora, destinat a tota dona que tingui ganes de ballar fins l’albada. Benvinguts al palau de la música, l'excés i la diversió: Let’s Dance by Escorpion FW21.Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: