080 Logo
ca
SearchNascut a Guipúscoa i establert a Barcelona. El 2017 es gradua en Disseny de Moda a IED i posa en pràctica allò après amb Llamazares, Delgado i Josep Abril, amb qui participa en dos edicions del 080 Barcelona Fashion. Després d’uns mesos a la indústria, sent que és el moment de llançar-se en solitari, creant EÑAUT al setembre de 2018.  

Aquest mateix any, guanya el concurs REC.0/080 Barcelona Fashion al Millor Dissenyador. Debuta al 080 Barcelona Fashion el juny de 2019 presentant “Newfoundland”, on guanya el premi a millor col·lecció de disseny emergent. Amb una estètica minimalista, EÑAUT para molta atenció al detall, acarona el seu patronatge i aposta per una filosofia ètica i sostenible. Està pensada per l’home actual, preocupat per la seva imatge, amant de l’art i el disseny. 

+ infoDia

Hora

A on?
26 abril 2021

19:00

080 TVCol·lecció_LOGGING 4%

Eñaut presenta LOGGING 4%, la seva quarta col·lecció. Aquesta vegada enfocant-se en la desforestació i l’explotació forestal. Transitarem de la vida a l'absència d’ella, del tot al no-res, de la bellesa a la desolació. Una perspectiva de la lluita en la batalla en l’explotació massiva. 


Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: