080 Logo
ca
SearchNascut a Guipúscoa i establert a Barcelona. Es gradua el 2017 i posa en pràctica el que ha après amb Llamazares y de Delgado i amb Josep Abril, amb qui participa a dues edicions de la 080. Després d'uns mesos a la indústria, sent que és el moment de llançar-se en solitari i crea EÑAUT el setembre de 2018.

El mateix any, guanya el concurs REC.0/080 Barcelona Fashion al Millor Dissenyador. Debuta a la 080 Barcelona Fashion el juny de 2019 amb la presentació de Newfoundland, que guanya el premi a la millor col·lecció de disseny emergent. Amb una estètica minimalista, EÑAUT posa molta atenció al detall, mima el seu patronatge i aposta per teixits orgànics. Està pensada per a l'home actual, preocupat per la seva imatge, amant de l'art i el disseny.

+ infoDia

Hora

A on?
17 septiembre 2020

20:00

080 TV
 


https://www.enaut.co
info@enaut.co

Instagram: @enaut__ | Facebook:@enaut.coCol·lecció_PERMAFROST SS 21

Eñaut presenta PERMAFROST, una nova col·lecció construïda al voltant del desglaç i de la capa permafrost. Un viatge per reflexionar sobre allò obscur i catastròfic que trobem en les coses que visualment ens semblen belles i hipnòtiques. Així com el moviment de l'aigua en desglaçar. Un retrocés a l'essència i a l'orgànic. Per demostrar la bellesa de la unió.Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: