080 Logo
ca
Search



SOBRE MI

Recordo que, ja des d'una edat primerenca, em fascinava la moda; la veia tant a les revistes com a la vida real. Quan era petita, tallava els meus vestits nous, cosa que a la meva mare no li agradava gens. Necessitava tenir sempre les tisores a punt per a tallar i manipular la roba. Quan em vaig fer gran, vaig tenir molt clar que volia estudiar disseny de moda. Em vaig inscriure a l'Instituto Europeo di Design de Barcelona i, després, vaig fer un curs al Central Saint Martins de Londres.

Quan vaig acabar la universitat, vaig treballar principalment per a marques locals i, després, per a proveïdors de moda d'empreses multinacionals. Vaig fundar eik? ai seguint una necessitat creativa, però també perquè sempre em costava trobar roba a les botigues; volia alguna cosa que fos única i diferent per a mi i normalment no ho trobava.

LA MARCA

Anomenada a partir de la traducció fonètica japonesa de «glòria» i «amor», els noms dels socis, la marca combina un estil casual amb la sofisticació i el feminisme. eik? ai va començar amb una reinterpretació dels quimonos, que va resultar ser la primera peça emblemàtica de la marca.

Mentre creixíem, vam decidir afegir nous productes a la col·lecció i ampliar el nostre «univers».





+ info



Dia

Hora

A on?
28 octubre 2022

14:00

Recinte Modernista de Sant Pau



Col·lecció_Underwater life

Barcelona, 29 de juny de 2022.

eiko ai presenta Underwater life, una col·lecció inspirada en l’aigua i la fantasia de la vida submarina.

L’aigua, font de vida, té un significat de purificació, renovació, alliberació, fertilitat i abundància. L’element aigua és present, santificat i molt interioritzat en cultures ancestrals.

De la vida submarina, ens inspira la seva riquesa de color i diversitat trobada a les plantes, animals i altres organismes i éssers fantàstics que viuen en els oceans.
Som aigua… i aquest element ens inspira intel·lectualment i espiritualment… La nostra principal comesa serà fluir per la vida.

Underwater life és una col·lecció destinada a la dona d’avui dia; urbana, cosmopolita, inspiradora i sensual, que busca connectar amb la bellesa natural de la terra, amb l’esplendor visual i sensorial del moment present.

Transparències que deixen passar la llum a través de l’aigua, setins ultrasuaus de colors lluminosos, lluentors en tonalitats càlides, volants en tots els seus formats, jacquards i teixits vaporosos es fonen amb estampats inspirats en la fantasia aquàtica.

La paleta de la col·lecció respira positivisme, vida estival marina i llum. Transparències amb lluentor que emulen l’aigua il·luminada. Gamma de turquesa, lavanda i plata… Neutres, rosats i un toc de vermell per evocar la riquesa del fons marí.

Es tracta d’un aliatge d’altes vibracions aquàtiques que provoca alegria i amor. Les siluetes tenen un punt preppy-hippy. Looks de llenceria i festius amb volants conviuen amb estils casual, creant així una barreja entre allò femení i allò masculí, amb tall depurat i relaxat; camises fluides, drapats, faldilles frunzides, siluetes cropped i conjunts estampats. 

Festa, comoditat i vitalitat.

La dona eiko ai llueix aquestes peces en diverses ocasions. En festes de dia o de nit amb un look casual sofisticat.



Sponsors:

Col·laboradors: