080 Logo
ca
SearchSobre mi
Recordo que, ja des d’una edat primerenca, em fascinava la moda; la veia tant a les revistes com a la vida real. Quan era petita, tallava els meus vestits nous, cosa que a la meva mare no li agradava gens. Necessitava tenir sempre les tisores a punt per a tallar i manipular la roba. Quan em vaig fer gran, vaig tenir molt clar que volia estudiar disseny de moda. Em vaig inscriure a l’Instituto Europeo di Design de Barcelona i, després, vaig fer un curs al Central Saint Martins de Londres.
Quan vaig acabar la universitat, vaig treballar principalment per a marques locals i, després, per a proveïdors de moda d’empreses multinacionals. Vaig fundar eiko ai seguint una necessitat creativa, però també perquè sempre em costava trobar roba a les botigues; volia alguna cosa que fos única i diferent per a mi i normalment no ho trobava.

La marca
Anomenada a partir de la traducció fonètica japonesa de «glòria» i «amor», els noms dels socis, la marca combina un estil casual amb la sofisticació i el feminisme. eiko ai va començar amb una reinterpretació dels quimonos, que va resultar ser la primera peça emblemàtica de la marca.
Mentre creixíem, vam decidir afegir nous productes a la col·lecció i ampliar el nostre «univers».

eiko ai és una marca prêt-à-porter femenina que reimagina les sirenes màgiques i combina un estil casual amb la sofisticació i el feminisme. Cadascuna de les peces presenta una silueta delicada i contemporània en colors harmònics. Posem un gran valor en l’artesania, els materials de qualitat i la producció local.
Fundada el 2018 pel director creatiu Glo Lladó i establerta a Barcelona.
+ infoDia

Hora

A on?
28 abril 2021

18:00

080 TVCol·lecció_Blooming Earth

'Blooming Earth’ és una col·lecció destinada a la dona d’avui; urbana, cosmopolita, inspiradora i sensual, que busca connectar amb la bellesa natural de la terra, amb l’esplendor visual i sensorial del moment present. 

Setins, tuls, lluentors, croxets i teixits vaporosos es fonen amb estampats florals tant dibuixats com fotogràfics. Per agregar intensitat i màxim blooming, les barreges de patchwork i color block. 

La paleta de la col·lecció emula a una evolució de la consciència humana provocada per l’evolució de les flors. Del negre de quan no hi havia flors a l’explosió floral de color i aromes per tot el planeta. 
La gamma de vermells, roses, grocs empolsats, verds aigua i clorofil·la són la varietat i riquesa floral. Es tracta d’una aliatge d’altes vibracions que provoca alegria i amor. 

Les siluetes tenen un punt 70’s i 90s, looks festius conviuen amb estils més casuals, depurats i relaxats; quimonos, mànigues i pantalons flare, vestits vaporosos i sets camisers oversize. 

Comoditat i vitalitat.

La dona eiko ai llueix aquestes peces en varies ocasions. En festes de dia o de nit amb un look casual sofisticat. Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: