080 Logo
ca
SearchSobre mi
Recordo que, ja des d’una edat primerenca, em fascinava la moda; la veia tant a les revistes com a la vida real. Quan era petita, tallava els meus vestits nous, cosa que a la meva mare no li agradava gens. Necessitava tenir sempre les tisores a punt per a tallar i manipular la roba. Quan em vaig fer gran, vaig tenir molt clar que volia estudiar disseny de moda. Em vaig inscriure a l’Instituto Europeo di Design de Barcelona i, després, vaig fer un curs al Central Saint Martins de Londres.
Quan vaig acabar la universitat, vaig treballar principalment per a marques locals i, després, per a proveïdors de moda d’empreses multinacionals. Vaig fundar eik? ai seguint una necessitat creativa, però també perquè sempre em costava trobar roba a les botigues; volia alguna cosa que fos única i diferent per a mi i normalment no ho trobava.

La marca
Anomenada a partir de la traducció fonètica japonesa de «glòria» i «amor», els noms dels socis, la marca combina un estil casual amb la sofisticació i el feminisme. eik? ai va començar amb una reinterpretació dels quimonos, que va resultar ser la primera peça emblemàtica de la marca.
Mentre creixíem, vam decidir afegir nous productes a la col·lecció i ampliar el nostre «univers».


eik? ai és una marca prêt-à-porter femenina que reimagina les sirenes màgiques i combina un estil casual amb la sofisticació i el feminisme. Cadascuna de les peces presenta una silueta delicada i contemporània en colors harmònics. Posem un gran valor en l’artesania, els materials de qualitat i la producció local.
Fundada el 2018 pel director creatiu Glo Lladó i establerta a Barcelona.

+ infoDia

Hora

A on?
17 septiembre 2020

18:30

080 TVCol·lecció_LAND VIBRATION

«Land Vibration» és una col·lecció sobre una dona d'avui, urbana, cosmopolita, inspiradora i sensual que busca connectar amb la bellesa natural de la terra, amb l'esplendor visual i sensorial dels moments; paisatges i colors que vibren de manera genuïna en un sol instant. El moment present. Blondes, transparències, setins vaporosos i xarols es fonen amb els estampats fotogràfics de paisatges i cels colorits.
Allò colorit és un balanç, una mentalitat optimista. Brillantors i tons mitjans sorgeixen de la riquesa de les postes de sol. De la gamma de càlids que relaxa. Roses, tons peach, taronges, xampany.

El blau de cel… Luxes accessibles.
De la vitalitat i la natura, el verd espirulina i àloe. I, per finalitzar, de la inspiradora ciutat un toc de llum de neó que li afegeix modernitat i actualitat.
Tots els colorits equilibren psicològicament i donen sensacions positives. Mix d'altes vibracions.

Les siluetes són barreja també de la urbs: looks llencers i festius conviuen amb estils més casuals, depurats i relaxats; camises oversize, joggers… més propis del que ens transmet el món natural. La dona eiko ai llueix aquestes peces en diverses ocasions. En festes de dia o de nit amb un look casual sofisticat.


Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: