080 Logo
ca
SearchSobre mi

Recordo que, ja des d’una edat primerenca, em fascinava la moda; la veia tant a les revistes com a la vida real. Quan era petita, tallava els meus vestits nous, cosa que a la meva mare no li agradava gens. Necessitava tenir sempre les tisores a punt per a tallar i manipular la roba. Quan em vaig fer gran, vaig tenir molt clar que volia estudiar disseny de moda. Em vaig inscriure a l’Instituto Europeo di Design de Barcelona i, després, vaig fer un curs al Central Saint Martins de Londres.

Quan vaig acabar la universitat, vaig treballar principalment per a marques locals i, després, per a proveïdors de moda d’empreses multinacionals. Vaig fundar eikò ai seguint una necessitat creativa, però també perquè sempre em costava trobar roba a les botigues; volia alguna cosa que fos única i diferent per a mi i normalment no ho trobava.La marca

Anomenada a partir de la traducció fonètica japonesa de «glòria» i «amor», els noms dels socis, la marca combina un estil casual amb la sofisticació i el feminisme. eikò ai va començar amb una reinterpretació dels quimonos, que va resultar ser la primera peça emblemàtica de la marca.

Mentre creixíem, vam decidir afegir nous productes a la col·lecció i ampliar el nostre «univers».

Eikò ai és una marca prêt-à-porter femenina que reimagina les sirenes màgiques i combina un estil casual amb la sofisticació i el feminisme. Cadascuna de les peces presenta una silueta delicada i contemporània en colors harmònics. Posem un gran valor en l’artesania, els materials de qualitat i la producció local.

Fundada el 2018 per la directora creativa Glo Lladó i establerta a Barcelona.


+ infoDia

Hora

A on?
04 febrero 2020

12:30

Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona
Col·lecció_Quantum One

Eiko ai presenta Quantum One, una col·lecció inspirada en l'energia quàntica i en la unitat del cosmos.

Quantum One és l'evolució natural de Cosmos Awake. Si a l'anterior col·lecció d’eikò ai la temàtica terrenal es fusionava amb la galàctica, a Quantum One s'assoleixen dimensions més profundes. La temàtica espiritual i l'espacial s'uneixen albirant llums i ombres. Del quantum que forma el cosmos neix una criatura mítica, personificada en una musa amb una naturalesa plenament conscient, magnètica i femenina. Pura llum i unitat.

Inspirada en els astres i espurneigs de la Via Làctia, hi predominen els tons llum carregats de brillantor, colors artificials, liles, menta i llums off white.

De les immenses foscors de l'espai sorgeixen el negre atzabeja i el blau nit, i dels planetes i materials còsmics brollen els vermells, nudes i roses intensos.

L'estampació evoca mons màgics plens de fantasia, on es perceben altres formes de vida. Microorganismes que ballen, flueixen, i creen prints més evolucionats. Dibuixos florals, animals i formes geomètriques.

Amb Quantum One, el ventall de teixits s'enriqueix: organdí, flocats, jacquards, acabats metal·litzats, lluentons, teixits tècnics, vaporosos, setins i crepès.

La col·lecció, d'estil casual, s'inspira en una dona sofisticada i femenina, i les peces presenten un disseny delicat i contemporani.

Es segueix sempre la filosofia d’eikò ai, que posa en valor la creació artesanal, la qualitat dels materials i la producció local.
Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: