080 Logo
ca
SearchDissenyador nascut a Guipúscoa i establert a Barcelona. L’any 2017, es gradua en Disseny de Moda a la IED i, després d’uns mesos a la indústria, durant els quals va passar tant per l’slow fashion com pel fast fashion, sent que és el moment de llançar-se en solitari. D'aquesta manera, crea EÑAUT el setembre del 2018.

Aquell mateix any, guanya el concurs REC.0/080 Barcelona Fashion al millor dissenyador. Debuta a la 080 Barcelona Fashion el juny de 2019 i guanya el premi a la millor col·lecció emergent. L’any 2022, entra en el món de l’ensenyament; coordina un màster i imparteix classes a la IED Barcelona, amb una estètica minimalista i una visió sostenible. Aleshores, EÑAUT presenta la seva setena col·lecció. 

+ infoDia

Hora

A on?
26 octubre 2022

17:30

Recinte Modernista de Sant PauCol·lecció_Under

Les plantes marines són un dels tripulants més importants de la terra. Aquestes plantes costaneres poden emmagatzemar fins a vint vegades més carboni per metre quadrat que els boscos. De fet, el 93 % del CO2 del món s’emmagatzema al mar. Perdre només l’1 % d’aquest ecosistema equivaldria a alliberar les emissions de 97 milions de cotxes.

La pesca d’arrossegament és el tipus de pesca més destructiva. Seria com arrossegar per complet la selva verge amazònica. Cada any, es perden unes 10 milions d’hectàrees de boscos, l’equivalent a 27 camps de futbol cada minut. En canvi, la pesca d’arrossegament destrossa uns 1500 milions d’hectàrees cada any. Equival a perdre 4316 camps de futbol cada minut.

S'estima que la grandària de l’illa de plàstic és de 3,4 milions de km2, la qual cosa representa set vegades la superfície d’Espanya. L'àrea pot contenir prop de 100 milions de tones de deixalles. No obstant, el 94 % del plàstic que arriba al mar acaba submergit, de manera que l’illa de brossa no és representativa del total.

LA COL·LECCIÓ UNDER POSA EN VALOR LA FEINA DELS CORALS SOBRE L’IMPACTE MEDIAMBIENTAL, CONCRETAMENT EN LA SEVA IMPORTÀNCIA PER NETEJAR L’AIRE.


Sponsors:

Col·laboradors: