080 Logo
ca
SearchDesigners Society és un equip creatiu de joves apassionats per la moda, procedents de diversos sectors artístics, ubicat a Barcelona. L'objectiu és crear col·leccions que inspirin, sorgides de l'equip liderat per Pep Generó,que compta amb més de vint anys d'experiència en el sector. 


Designers Society és una marca de moda fundada el 2017 per Pep Generó i el seu equip, dissenyada com a concepte creatiu per a connectar amb l'estil i la sensibilitat de totes les dones. Per a fer-ho realitat, la firma col·labora amb artistes de tot el món. 


Designers Society crea dissenys contemporanis inspirats en la ciutat de Los Angeles (una ciutat multicultural, creativa i artística), sense oblidar la comoditat.


Cada col·lecció és més que un conjunt de looks, és una història per explicar. Les col·leccions anteriors, The first summer, The first winter, Greta 's Diary i Dear FW són un reflex de la moda contemporània i l'estil de vida modern.+ infoDia

Hora

A on?
03 febrero 2020

16:00

Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 BarcelonaCol·lecció_We are summer lovers

We are summer lovers


La col·lecció SS20 està inspirada en antigues postals d'estiu, el record que tots tenim d’aquells llocs idíl·lics que romanen a la nostra memòria i on ens refugiem. Un bany de color i llums, el mar i la platja.

Estampats i teixits inspirats en troballes, viatges i mercats vintage. Els motius hawaians d'aire retro, les ratlles multicolor... Una dolça escapada a aquestspetits paradisos.
Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: