080 Logo
ca
SearchCusto Barcelona va ser creada a principis dels anys 80 pels germans Dalmau, Custo i David, després d’un llarg viatge que els va portar arreu del món. En el seu camí, no solament van descobrir nous paisatges, sinó que també van poder contemplar les més variades manifestacions artístiques, culturals i filosòfiques. Una de les coses que més els va cridar l’atenció va ser l’estil de Califòrnia, expressat en el look dels surfistes que vivien al sud de l’estat, així com en l’element psicodèlic de la part nord. La innovadora moda plena de color que van trobar-hi els va impressionar, especialment un estil de samarretes que no existía a Espanya en aquella època.

Amb aquests elements com a punt de partida, la marca es va llançar amb el nom de Custo Line. Els germans Dalmau van començar a treballar i van aprendre tot el possible sobre tècniques d’impressió i els seus acabats, amb una atenció particular a l’àrea del disseny gràfic, en la qual se sentien especialment còmodes. Amb el temps, la investigació en l’ús del color i els estampats es va convertir en innovació, audàcia i sofisticació.

Actualment, podríem dir que Custo Barcelona existeix com un estil en ell mateix, que en certa manera suggereix una forma concreta de veure la vida. Una manera de veure la vida que s’expressa en col·leccions per a dona i home.

CUSTO BARCELONA AVUI
Custo Barcelona és, actualment, una marca d’imatge consolidada que des del 1997 presenta les seves col·leccions, cada temporada, a la New York Fashion Week. Innovació i creativitat constitueixen la base d’un estil caracteritzat per la utilització de gràfics i de color, que s’ha convertit en una icona.

El seu èxit s’ha vist reconegut no solament pel públic que compra les seves peces, sinó també pels professionals de la moda, mitjans de comunicació i celebritats.

+ infoDia

Hora

A on?
28 abril 2021

20:30

080 TVCol·lecció_Wake up World

Custo Barcelona presenta la seva nova col·lecció per PE21 Wake up World, inspirada en una nova conciència sorgida de les circumstàncies en les que tots ens hem vist sumits i amb un esperit que persegueix canvis. Oda al respecte, un parar-se a admirar la bellesa que ens rodeja i a ser, en definitiva, més humans.
El color és la genética d’aquesta col·lecció amb el blanc com a protagonista, barrejat amb els neons, colors brillants i efectes òptics creats amb la superposició de diferents textures, així com l’experimentalitat, tant en els materials com en les formes. La silueta es renova creant finestres que deixen veure el cos, forats creats a partir d’un patronatge molt cuidat per renovar el concepte de sensualitat.Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: