080 Logo
ca
SearchCusto Barcelona va ser creada a principis dels anys 80 pels germans Dalmau, Custo i David, després d’un llarg viatge que els va portar arreu del món. En el seu camí, no solament van descobrir nous paisatges, sinó que també van poder contemplar les més variades manifestacions artístiques, culturals i filosòfiques. Una de les coses que més els va cridar l’atenció va ser l’estil de Califòrnia, expressat en el look dels surfistes que vivien al sud de l’estat, així com en l’element psicodèlic de la part nord. La innovadora moda plena de color que van trobar-hi els va impressionar, especialment un estil de samarretes que no existía a Espanya en aquella època.

Amb aquests elements com a punt de partida, la marca es va llançar amb el nom de Custo Line. Els germans Dalmau van començar a treballar i van aprendre tot el possible sobre tècniques d’impressió i els seus acabats, amb una atenció particular a l’àrea del disseny gràfic, en la qual se sentien especialment còmodes. Amb el temps, la investigació en l’ús del color i els estampats es va convertir en innovació, audàcia i sofisticació. Actualment, podríem dir que Custo Barcelona existeix com un estil en ell mateix, que en certa manera suggereix una forma concreta de veure la vida. Una manera de veure la vida que s’expressa en col·leccions per a dona i home.

CUSTO BARCELONA AVUI

Custo Barcelona és, actualment, una marca d’imatge consolidada que des del 1997 presenta les seves col·leccions, cada temporada, a la New York Fashion Week. Innovació i creativitat constitueixen la base d’un estil caracteritzat per la utilització de gràfics i de color, que s’ha convertit en una icona.

El seu èxit s’ha vist reconegut no solament pel públic que compra les seves peces, sinó també pels professionals de la moda, mitjans de comunicació i celebritats.

+ infoDia

Hora

A on?
16 septiembre 2020

20:30

080 TV
 


https://www.custo.com
recepcion@custo.com
+0034 933 788 410
Instagram: @custobarcelona | Facebook: Custo Barcelona | Twitter: @custo_BarcelonaCol·lecció_THANK YOU, NEXT

Custo Barcelona presenta la seva col·lecció Tardor / Hivern 2020/2021 Thank you, next, una mirada cap al futur com a font d'inspiració, des de la qual neix un llenguatge estètic renovat.

La de T/H 2021 és una col·lecció ideada per ser portada 24/7, que a través de l’ús de teixits tecnològics descobreix confort i funcionalitat gràcies a propostes d'inspiració esportiva que adapten el llenguatge de Custo Barcelona a una nova generació. Una atenció especial s'ha posat en les peces exteriors: des dels anoracs fins els encoixinats, els volums són oversize i els detalls confirmen el toc sporty a través de butxaques, macro cremalleres, sivelles de tancament automàtic i perfils reflectants.Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: