080 Logo
ca
SearchCusto Barcelona va ser creada a principis dels anys 80 pels germans Dalmau, Custo i David, després d’un llarg viatge que els va portar arreu del món. En el seu camí, no solament van descobrir nous paisatges, sinó que també van poder contemplar les més variades manifestacions artístiques, culturals i filosòfiques. Una de les coses que més els va cridar l’atenció va ser l’estil de Califòrnia, expressat en el look dels surfistes que vivien al sud de l’estat, així com en l’element psicodèlic de la part nord. La innovadora moda plena de color que van trobar-hi els va impressionar, especialment un estil de samarretes que no existía a Espanya en aquella època.

Amb aquests elements com a punt de partida, la marca es va llançar amb el nom de Custo Line. Els germans Dalmau van començar a treballar i van aprendre tot el possible sobre tècniques d’impressió i els seus acabats, amb una atenció particular a l’àrea del disseny gràfic, en la qual se sentien especialment còmodes. Amb el temps, la investigació en l’ús del color i els estampats es va convertir en innovació, audàcia i sofisticació.

Actualment, podríem dir que Custo Barcelona existeix com un estil en ell mateix, que en certa manera suggereix una forma concreta de veure la vida. Una manera de veure la vida que s’expressa en col·leccions per a dona i home.


Custo Barcelona Avui


Custo Barcelona és, actualment, una marca d’imatge consolidada que des del 1997 presenta les seves col·leccions, cada temporada, a la New York Fashion Week. Innovació i creativitat constitueixen la base d’un estil caracteritzat per la utilització de gràfics i de color, que s’ha convertit en una icona.


El seu èxit s’ha vist reconegut no solament pel públic que compra les seves peces, sinó també pels professionals de la moda, mitjans de comunicació i celebritats.


Al juliol de 2019, Custo Barcelona va signar un acord de llicència amb Velmar S.p.A., propietat de AEFFE S.p.A., per l’expansió internacional de la marca. L’acord inclou la producció i distribució a nivell mundial de les col·leccions d’home, dona, calçat i accessoris. + infoDia

Hora

A on?
03 febrero 2020

20:30

Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 BarcelonaCol·lecció_Wet Paint – SS20

La col·lecció Wet Paint és un tribut a la individualitat, a la dona que no té por de  parlar i que vol ser escoltada. És un treball creatu que persegueix descobrir el cos de la dona a través de línies i volums experimentals on les obertures són molt presents. Siluetes molt lineals que deixen veure el cos a través de finestres.Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: