080 Logo
ca
SearchDissenyador de moda barceloní, director creatiu de la seva pròpia marca (www.avellaneda.eu), icona d’estil i estilista de famosos.  A més, realitza projectes i exerceix com a consultor creatiu per a altres marques. 

Entre els clients d'Avellaneda figuren celebritats com Nieves Álvarez, Ronnie Wood o Jaime de Marichalar, entre moltes altres. És una de les referències masculines en el món de la moda, i publicacions com Icon, Vanity Fair, GQ i Harper's Bazaar España així ho han considerat, fent-lo figurar en la llista de «Els homes més elegants» dels últims tres anys. 

La seva trajectòria, bon gust i coneixement li han permès desenvolupar la seva faceta de coach d'estil en diferents àmbits públics. 

Des del 2017, ha col·laborat en diversos espais de televisió com a jurat i comentarista de moda, com Cámbiame, MASTERCHEF Celebrity i Operación Triunfo, entre d'altres. 

El maig del 2019 va sortir a la venda el seu primer llibre, POTÉNCIATE, un manual pràctic d'estil. A més, col·labora habitualment en diaris com El País, La Vanguardia o La Razón.
+ infoDia

Hora

A on?
27 octubre 2022

20:30

Recinte Modernista de Sant PauCol·lecció_Sunset Mirage

La col·lecció FW22 d’Avellaneda neix a partir d’una imatge: el degradat de colors intensos, del violeta al taronja, que sempre he vist als capvespres mediterranis i que tradueixen la meva idea de la moda. M’agrada que la roba sigui instantània i emocionant, un efecte tan captivador com la imatge del sol posant-se darrere d’un gratacel o una cala. D’aquí que sempre m’hagin apassionat els colors intensos i difícils de definir, que són els que veiem al cel i a certs tipus de flors. A més, en aquesta col·lecció he volgut donar un gir més a dissenys als que vaig arribar de forma intuïtiva i que ja són clàssics imprescindibles del llenguatge Avellaneda: des de l’esmòquing o el vestit amb teixits extraordinaris fins a fabulosos vestits llargs plens de volum, vaporosos o aristocràtics , concebuts per causar el cop d’efecte definitiu. 

En aquesta col·lecció he unit aquests dos mons. O, per dir-ho d’una altra manera, el que presento són les meves peces preferides en colors inoblidables. A Sunset Mirage conviuen allò masculí i femení, l’elegància dels anys setanta i l’eficàcia comunicativa de les xarxes socials. Són peces per gaudir de la vida i, especialment, de la nit. De fet, m’agrada pensar que els capvespres en què m’he inspirat són l’avantsala d’aquelles nits interminables que habiten al meu imaginari. Si la vida és un miratge, que sigui un d’enlluernador.


Sponsors:

Col·laboradors: