080 Logo
ca
SearchDissenyador de moda barceloní, director creatiu de la seva pròpia marca (www.avellaneda.eu), icona d’estil i estilista de famosos. A més, realitza projectes i exerceix com a consultor creatiu per a altres marques. Entre els clients d'Avellaneda figuren celebritats com Nieves Álvarez, Ronnie Wood o Jaime de Marichalar, entre moltes altres. És una de les referències masculines en el món de la moda, i publicacions com Icon, Vanity Fair, GQ i Harper's Bazaar España així ho han considerat, fent-lo figurar en la llista de «Els homes més elegants» dels últims tres anys. La seva trajectòria, bon gust i coneixement li han permès desenvolupar la seva faceta de coach d'estil en diferents àmbits públics. Des del 2017, ha col·laborat en diversos espais de televisió com a jurat i comentarista de moda, com Cámbiame, MASTERCHEF Celebrity i Operación Triunfo, entre d'altres. El maig del 2019 va sortir a la venda el seu primer llibre, POTÉNCIATE, un manual pràctic d'estil. A més, col·labora habitualment en diaris com El País, La Vanguardia o La Razón.

+ infoDia

Hora

A on?
26 abril 2021

18:00

080 TVCol·lecció_La nuit éclairée

En ocasions convé mirar amb deteniment allò que hem vist moltes vegades per recordar allò que és important. La Casa Milà d’Antoni Gaudí, per exemple, és una icona de Barcelona i un clàssic del modernisme. No obstant això, estem tan habituats a les seves formes sinuoses que a vegades oblidem quina va ser la seva intenció inicial: crear una gegantesca instal·lació multi sensorial, una evocació de la naturalesa, un passatge interior a mig camí entre un bosc i les profunditats marines que serveixi als seus habitants per evadir-se del soroll i les presses.  

Aquest és precisament el sentit que he volgut reivindicar al presentar aquí, en aquestes imponents escales que semblen un paisatge de conte de fades, la meva nova col·lecció càpsula. Durant els últims mesos ens ha envaït la incertesa i la desil·lusió i per això crec que, en moments com aquests, la moda ha de recuperar la seva funció artesanal: envoltar-nos amb bellesa, alegria, diversió i escapisme. 

La nuit éclairée és la meva aportació a aquesta causa. Els coneixements de l’últim any han fet deixar anar llast per deixar-nos amb allò essencial. I en aquesta col·lecció càpsula he decidit centrar-me en uns pocs elements que condensen la meva visió de la moda i el món. L’esmòquing per home i dona, els estampats inspirats en la porcellana xinesa, vestits que neixen inspirats per peces de sastreria, una gamma cromàtica essencial i energètica -blanc, negre, vermell, blau- que remet a la cultura mediterrània i a la seva celebració d’allò essencial. 

El fil conductor és un univers que respira el glamour, l'energia i la sofisticació de la Black and White party de Truman Capote, traslladant-se a la Pedrera reprenent aquesta idea de Gaudí de crear un espai de bellesa, llibertat i d’evasió. 

La moda, per mi, sempre ha estat un passaport per somiar, una contrasenya secreta, un passatge màgic que al traspassar-lo ens trasllada a un món regit per la bellesa, la imaginació i l’audàcia. Per això aquesta col·lecció sorgeix en aquest moment, com una invitació a somiar i a celebrar la bellesa i la vida, que són el combustible secret de tot el que ens mou i el passatge per tal que arribis a això. Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: