080 Logo
ca
SearchDesprés de completar els seus estudis en Belles Arts i Disseny de Moda en la University of the Arts London torna a Espanya per a començar a treballar com dissenyador i Modista per a la firma Santiago Bandrés (Madrid), on comença el seu creixement i aprenentatge dintre de la indústria de la moda.

Després de dos anys treballant juntament amb ell, és en l'any 2020 quan asseu els conceptes bàsics i les línies fonamentals del que serà la seva firma: ANTONIO MARCIAL- Un estil genderless i patrons desconstruïts s'entremesclen amb siluetes senzilles i línies elegants i fresques.

ANTONIO MARCIAL neix com una firma de moda jove que trenca amb els codis de gènere tradicionals.

Des d'aleshores ANTONIO MARCIAL ha aparegut en publicacions de moda nacionals i internacionals (L'Officiel Austria i Coolturize Magazine entre d'altres) construint un punt de partida per a la promoció i difusió de la firma que el va portar fins a participar en la passarel·la 080 Barcelona en la seva edició d'abril de 2021, presentant la seva primera col·lecció, Fresh and Bloody. Això constitueix uns bons fonaments per a la firma que continua creixent i amb nous projectes.
+ infoDia

Hora

A on?
26 octubre 2021

19:30

080 TVCol·lecció_Cruel and Soft

cruel and soft és la continuació d'una reflexió sobre les emocions fosques de l'ésser humà. cruel and soft és una col·lecció de moda genderless que explora la violència dins de nosaltres com a individuals i com a col·lectiu o especie des d'un punt de vista inquisitiu i reflexiu.

A través de la col·lecció reflexiono sobre la violència com a element fonamental de l'ésser humà; em qüestiono: com som capaços de condemnar la violència i continuar creant nous tipus, amb nous homes? Com som capaços de romanitzar-la i donar-li sentit emotiu i estètic? Quan de visceral i brutal ha de ser la violència per poder-la percebre? Tan anestesiats estem? És per la nostra pròpia naturalesa violenta?

La col·lecció reflecteix totes aquestes preguntes per a les quals de moment no he trobat resposta. Tants assajos, tants filòsofs i artistes reflexionant sobre aquest aspecte humà i, tot i així, no som capaços de deixar endarrere el que pareix la nostra naturalesa més visceral i primitiva.

La col·lecció parla de tots nosaltres com a víctimes de violència. Tots aquells cops que ens van fer mal i encara en fan. Però cruel and soft també invita a la mateixa reflexió i la reconstrucció personal.
Amb aquesta col·lecció no em presento com a jutge ni botxí, jo mateix reflexiono amb cada peça. cruel and soft parla dels cops que hem rebut i ens invita a la reflexió.

Quants cops hem tingut l'oportunitat de reflexionar? Quants cops hem percebut les nostres pròpies faltes?


Sponsors:

Col·laboradors: