080 Logo
ca
SearchAmlul neix a meitats del 2019 de la mà de la seva fundadora i directora creativa, la Gala González, després de més de deu anys de professionalització a la indústria de la moda i un reconeixement global que l'avalen. Amlul centra els seus valors en l'atemporalitat, el Made In Spain i en una producció ètica d'edició limitada. 

Cada peça està pensada per aquells qui prioritzen la qualitat i el consum responsable. 

Amb més de quinze anys d'experiència, la Gala s'ha convertit en la primera espanyola a consolidar la seva carrera en un èxit internacional i nacional com la primera i més reconeguda precursora del Creador de Contingut digital. 

Un cop va realitzar la seva formació a la Universitat d'Arts de Londres (UAL) on es va graduar en Disseny de Moda i rebre distincions i premis a la millor comunicació el 2012 i 2018 per part les revistes Cosmopolitan i Woman Madame Figaro, el 2016 apareix per primera vegada en la reconeguda llista de Fashionista, convertint-se en la primera espanyola a aparèixer en el Top10. 

Després de dissenyar col·leccions càpsula per a grans del sector com Mango, Adolfo Dominguez, Tous, Superga i Pompeii, entre d'altres, compaginant-ho amb la seva carrera en el món digital com a prescriptora de moda, la Gala decideix finalment al 2019 fer un pas més enllà i llançar la seva pròpia marca de roba de producció i disseny made in Spain.

+ infoDia

Hora

A on?
25 octubre 2022

20:30

Recinte Modernista de Sant Pau
 
Col·lecció_Sunrise to sunset

És un homenatge a l’enyorança, a tornar a la terra i a aquells moments que sempre trobem a faltar. Sunrise to Sunset es compon de les nostres peces més icòniques, des de noves siluetes fins a les més emblemàtiques creades durant els darrers tres anys de vida amb què compta Amlul.

Els nous best-sellers atemporals s’adapten des del començament del dia fins que cau la nit, perquè el «com» i l’«on» els decideixes tu. Totes les peces provenen d’una producció sostenible i estan fetes 100 % a Espanya.


Sponsors:

Col·laboradors: