080 Logo
ca
SearchM’agradaria presentar-me breument, tota la meva vida vaig ser un ‘estudiant dolent’, la meva creativitat i interessos es van desenvolupar quan vaig fer un curs de cuina. Anys més tard i havent-me donat compte de que el sector de la cuina no era realment el meu món, la moda va aparèixer a la meva vida, i de sobte, es va convertir en la meva vocació. Vaig començar els meus estudis a la Escuela de Arte de Cádiz, on vaig desenvolupar les meves habilitats com a dissenyador. Mentre estudiava, vaig crear la meva primera col·lecció, ‘Tobalo’, inspirada en l'artesania d’Andalusia, la meva terra. Després de guanyar alguns concursos de moda gràcies a “Tobalo”, vaig poder seguir treballant i invertint en noves col·leccions com Qarmida. 
Aquesta nova col·lecció em va seguir obrint portes en diferents certàmens a nivell regional. A l’hora de fer front el final dels meus estudis vaig desenvolupar Capítulo 1 Desequilibrio. En els últims mesos, després d’acabar la meva formació superior, segueixo treballant, investigant i preparant-me. Crec que un bon dissenyador mai pot deixar de formar-se, s’ha d’estar en una continua resiliència. 
Amb Capítulo 1 Desequilibrio sempre hem volgut donar un salt de qualitat, per això 080 va ser la plataforma que seguiria desenvolupant i impulsant els nostres interessos. Sempre ens hem identificat amb el concepte del disseny, del consum i de la cultura de la moda europea. 
Espanya és un país meravellós, però sempre podem millorar i tenir més presència en la industria internacional. Crec que els problemes es resolen des de dins i aquest és un dels meus objectius a la meva carrera com a dissenyador. 
+ infoDia

Hora

A on?
26 abril 2021

20:30

080 TVCol·lecció_CAPÍTULO 1 DESEQUILIBRIO

Quan vam decidir fer aquest projecte, aquest certamen suposava un repte, una meta clara a l’horitzó. 
Aquesta indústria, el nostre univers, s’ha convertit en un lloc sense ànima, un lloc sense veu ni vot. La moda espanyola hauria de lluitar per allò que és, i recordar el que va ser. 
El món es fixa en nosaltres per trobar inspiració, les referències d’altres van ser creades per nosaltres. Podem les branques que no es permeten créixer. 
Us proposo un assalt, i que sigueu els meus còmplices. Proposo que se’ns torni a respectar pel que vam ser i pel que som. 
Un punt d’inflexió delicat, elegant, contundent. Real. 
La toxicitat social i la toxicitat del món de la moda inspiren aquesta col·lecció, pensada com una esmolada crítica a tot el que destrueix en comptes de mirar cap al futur. 
Capítulo I - Desequilibrio utilitza com a palanca els pecats que Dante descrivia amb aclaparadora exactitud i contemporaneïtat en la seva Divina Comèdia, actualitzant-los i reflectint-los en la societat actual. Els nostres dissenys connecten amb la societat representant aquestes carències tan universals com la avarícia, la mentida i l’enveja, existents tant en la societat florentina que descriu Dante com a la indústria de la moda actual. Unim tots dos conceptes per desenvolupar aquest projecte, per adaptar el nostre discurs i dirigir la nostre crítica. 
La indústria de la moda és un univers meravellós, però aquest, tendeix a autodestruir-se. Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: