080 Logo
ca
SearchAll That She Loves és el projecte de Clara Esteve, dissenyadora de moda especialitzada en swimwear & intimates. Formada a l’IDEP Barcelona, encara és una jove estudiant quan comença la seva trajectòria professional al TCN, firma a la qual pertany durant setze anys, fins que arriba a la direcció creativa de les col·leccions de la marca.

L’any 2015, posa en marxa el Clara Esteve Studio a Calonge (Girona), en plena Costa Brava, com una declaració d’intencions: treballar amb col·laboradores i proveïdors propers, per connectar amb el teixit industrial de la zona i prioritzar la producció local.

El Clara Esteve Studio neix com un estudi de disseny de bany i llenceria que crea col·leccions diferents per a marques i dissenyadors externs. L’any 2017, amb tota l’experiència acumulada, Esteve llança la seva marca pròpia: All That She Loves.  

All That She Loves crea les seves col·leccions a partir del sector swimwear & intimates, que complementa amb altres peces per aconseguir que cada col·lecció tingui la seva pròpia atmosfera i pugui afinar una proposta d’estil completa. Un estil chic relaxat, que concedeix la màxima importància a les textures suaus i als acabats molt treballats, perquè les peces esdevinguin una vistosa carícia que ofereix confiança i poder.

Des de la primera col·lecció, Clara Esteve aposta per tècniques sorgides del tie-dye com un dels ADN de la marca. Per obtenir aquest efecte, les peces s'elaboren amb teixits d’alta qualitat merceritzats amb preparats per tintar-les posteriorment. Cada peça es manipula, es lliga i es doblega manualment, abans d’introduir-la dins els recipients de tintura, per aconseguir que cada peça tingui un aspecte especial, exclusiu i únic. Un cop tintades, les peces passen per un sofisticat procés de deslligats, acabat de costura i planxat.

El concepte de la marca parteix d’unir la tècnica i tecnologia d’avantguarda amb l’artesania i la producció local. ARSL és una marca responsable, que aposta pel made in local tant a la companyia de teixits i matèries com a totes les fases de producció i d'acabats de les col·leccions que fabriquen i acaben talles i professionals de Girona, el Maresme i Barcelona.

All That She Loves entén la moda com un procés de creació basat en el respecte, on cada mà que participa es mou amb el cor perquè estima el que fa.

ATSL is about love and it´s all that she loves.

+ infoDia

Hora

A on?
25 octubre 2022

16:00

Recinte Modernista de Sant PauCol·lecció_La Maison

Una finca a la costa amb un xalet de pedra, una piscina a l’herba i una sortida directa a una de les meravelloses cales de la Costa Brava va ser la fantasia que va inspirar la col·lecció d'ALL THAT SHE LOVES que presentem per a l’estiu del 2023: La Maison.

Clara Esteve imaginava a una dona sofisticada, creativa, amb un estil de vida bohemi i el punt d’excentricitat necessari per fer de la seva maison un lloc sorprenent on les gandules fan joc amb les parets*. Amb aquesta fantasia, ha donat forma a la seva col·lecció.

Amb la dècada dels setanta (revolucionària i eternament jove) al centre de la col·lecció i amb grans dosis de llibertat i d'alegria, la col·lecció d'ALL THAT SHE LOVES presenta peces plenes de color, amb tocs metal·litzats, tintures increïbles i suaus textures en clau effortless: siluetes fluides, elegància relaxada i un estil chic casual.

La fortuna va fer que aquesta casa existís i fos l’escenari on hem fotografiat la col·lecció: Fundació d’art Gamon-Medina a Calonge (Costa Brava).Sponsors:

Col·laboradors: