ca
SearchONRUSHW23FH neix de la fusió de l’Albert Sánchez i Sebastián Cameras de 24 i 22 anys, dos dissenyadors ambdós graduats en Disseny de Moda i Imatge a la ciutat Comtal. Aquesta marca forma part del projecte de final de carrera d’ells dos, que consistia en la creació d’una col·lecció que es presentaria a finals de Juny 2019, consolidant-se més tard en el projecte actual.

Tots dos dissenyadors, després de graduar-se en disseny de moda i un postgrau en Fashion Management i Estil.lisme respectivament, viatgen a París durant la Fashion Week de Menswear 2019 per treballar com a Assistents d’Estilisme per Eytys en la presentació de la seva col·lecció, i posteriorment com a Showroom Assistants per Diane von Furstenberg. Seguidament es muden a Londres on comencen un període de pràctiques en la firma del Dissenyador David Koma, preparant la col·lecció del seu desé aniversari que es presentaría a London Fas- hion Week de Setembre 2019. A l’Octubre del mateix any realitzarien pràctiques en disseny a Preen by Thorton Bregazzi desenvolupant la col·lecció Fall/Winter 2020/2021.

Just al 2020 tornen a Barcelona per treballar en el creixement del seu projecte personal, desenvolupant pro- postes com la que ens presenten aquest Setembre de 2020. Paral·lelament a la marca tots dos dissenyadors han participat en projectes externs a aquesta. Sebastián ha format part de diversos projectes com a estilista i assistent d’estilista on ha tingut la oportunitat de treballar de la mà de gent com Stephania Yepes, Carlota Guerrero, Elliot James Kennedy, Sita Abellán, María José Llergo, Gabriella Richardson, Nice Things i Paloma Wool entre altres. Comptant amb publicacions en revistes impreses com per exemple Metal Magazine o CAP74024. D’altre banda, l’Albert Sánchez, per la seva part porta la direcció creativa i producció d’una marca pròpia d’accessoris i bosses, Cliché Barcelona que va començar a 2014 amb la qual ha pogut treballar i col·laborar amb gent com Daniela Braga de Victoria’s Secret, Mayka Merino, Marta Ortiz, Nina Urgell, Carla Hinojosa, Brillant, i desfilant a Madrid Fashion Week de la mà dels dissenys de Juan Carlos Pajares. A part d’això a nivell d’assistent d’esti-lisme també ha participat en projectes en els quals ha pogut treballar amb Stephania Yepes, María José Llergo, Gabriela Richardson i Paloma Wool.

Dades d'interèsDia

Hora

Lloc
16 septiembre 2020

18:30

080 TV[email protected]
+34 678 505 122 | +34 697 660 168Col·lecció_ALMOST THERE

Utilitzant la idea de societat líquida, i la immediatesa que aquesta desenvolupa, pel sociòleg Zygmunt Bauman, hem basat la col·lecció al voltant del concepte de celeritat que com a individus se’ns marca i ens indueix a una autoexigència, creant una realitat distorsionada per un objectiu intangible. A partir d’aquí reduint aquest esce- nari utòpic i desfigurat a la imatge més visual i senzilla d’arribar tard dins de la quotidianitat.

El desenvolupament de la col·lecció s’ha dut a terme a través d’un ric imaginari visual d’allò imminent, partint de detalls com algú que s’acava d’aixecar, una prenda o peça mal col·locada… en definitiva el caos per l’agitació d’arribar tard i el procés d’arribar al destí al preu que sigui.