080 Logo
ca
SearchHistòria: Lesotho Rodeo

Lesotho Rodeo és una celebració d’Àfrica inspirada per una barreja de cultures i un desdibuixament de les fronteres. Penseu en el salvatge oest, però en versió africana Es fa una clara referència a l’estil vaquer, però més complexa que el barret de xèrif.  Les combinacions inesperades de mocadors d’estil vaquer, barrets de carrer, sandàlies esportives i una confecció sofisticada aporten el caràcter innovador a aquesta història. Els looks es poden descriure com a roba de carrer sofisticada, amb un estil de dandy africà, literalment: unes sabatilles desconstruïdes posades sobre sabates de puntera vega. La història té un esperit alegre, que prové de les referències aparentment contrastades que es fusionen en una creació nova.  El joc d’estampats i el color brillant també són recursos distintius per a plasmar un clima fantàstic. La cultura dels sotho i la seva gent de les muntanyes són una altra font primària d’inspiració,  especialment per l’ús que fan de capes de teixits. La necessitat de vestir-se per a totes les estacions en un sol dia resulta en interessants combinacions de peces. Els looks de Lesotho Rodeo estan formats per capes de cap a peus.

La col·lecció també té un toc bohemi. La combinació d’estampats vinçats i ondulats, ganxet, borles i organza de seda vintage al·ludeix a una opulència elegant i a la integració amb la natura. Les fronteres culturals i de gènere es desdibuixen per mitjà de la combinació de referències de diferents cultures africanes, com ara els tatuatges a la cara del nord d’Àfrica i la cura dels nens per part dels homes (no de les dones).  La tradició i la modernitat entren en joc.


+ infoDia

Hora

A on?
03 febrero 2020

17:30

Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 BarcelonaCol·lecció_

CHULAAP és una marca de moda sud-africana fundada per Chu Suwannapha l'any 2015 i homenatja la diversitat de l’Àfrica a través de dissenys gràfics orientats a la impressió.


Suwannapha es va criar a Tailàndia, però viu i té la seu a Ciutat del Cap. Va estudiar moda a ESMOD PARÍS abans d'anar a Sud-àfrica, on és conegut pels seus anys d'experiència com a director de moda de les revistes setmanals You, Huisgenoot i Drum. Després d’haver estat votat com al més innovador als SA Style Awards, Suwannapha va llançar la marca CHULAAP a la SA Menswear Week el febrer de 2015, que va tenir una aclamació immediata.


Altres col·leccions han vist mostres de CHULAAP en bases militars, al capdamunt d’estadis de futbol i ofereixen, de forma consistent, una sèrie de col·leccions inspirades en el disseny gràfic basat en el continent africà i les diverses cultures i els diferents costums. CHULAAP també ha col·laborat amb marques mundials, com la italiana Superga, i en l’esdeveniment capdavanter de disseny i artesania de Sud-àfrica, el Sanlam Handmade Contemporary, com a dissenyador destacat. CHULAAP és conegut per ser un líder en grafies i impressions en la moda africana moderna i va ser nominada com una de les 5 primeres marques africanes de HighSnobiety que podrien sortir directament de la pel·lícula «Black Panther» i va ser recentment seleccionada per mostrar la col·lecció d’hivern 2018 amb 57 dissenyadors africans a la col·lecció Arise Fashion Week/Winter 2018/19. CHULAAP acaba de rebre el premi a la millor col·lecció de moda masculina 2018 a la Fira de la Moda de Durban.


Chulaap compta amb la col·laboració de la firma de sabates de gama alta 100% made in Spain Javier Morato. Morato combina tradició e innovació, fruït de l’herència del seu lloc d’origen, Valverde del Camino, conegut per l’excelència en la producción de calçat. Javier Morato mima la seva materia primera amb processos de fabricació que cuiden al màxim el medi ambient, exigint una traçabilitat sostenible, fent servir només pells de vaca que provinguin de la industria alimentària i seguint processos d’assaonament naturals i sense químics.Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: