OUTSIDERS DIVISION

Outsiders Division és una firma de roba independent creada per David Méndez Alonso el 2012, que dissenya roba per a tots els adults que encara no han crescut. Des del nostre estudi de Barcelona, celebrem la imaginació i l’art fent servir les emocions com a eina per crear col·leccions que inclouen una llarga llista de productes i accessoris.

DAVID MÉNDEZ ALONSO
David Méndez Alonso és un artista multidisciplinari i dissenyador de moda nascut a Galícia i amb una especial sensibilitat i estètica cap al color.

Transgressora de la realitat i les emocions i sota el lema «la bellesa de l’error», l’obra de David ens acosta a mons de fantasia onírica on deixa anar la seva particular imaginació en projectes on dissenya, dibuixa, esculpeix, instal·la, recrea, pinta i juga sense por ni límits.

Autodefinit com a outsider el 2012, decideix crear la seva pròpia marca Outsiders Division, amb què presenta diverses col·leccions cada any que inclouen desfilades, campanyes i una llarga llista de productes, roba i complements. Ha treballat en el desenvolupament i el disseny de projectes per a marques com Adidas, Samsung, Converse, Nike, H&M, Levi’s, Pull&Bear i Reebok.

La seva carrera també inclou exposicions a Londres, Barcelona, Dubai, Pequín, Nova York, Berlín, Madrid, Monterrey i París.

Cofre del tesoro

COLLECTION

Un vestit de dàlmates, jerseis de cotó orgànic, pedaços de ganxet, lleopard i quadres de tartà, una colla d’ossos pintats a l’oli, abrics peluts, soles de colors en sabates fetes a mà, un barret amb forma de pastanaga i un altre amb antenes grogues, un retrat de gats i gossos estampats en un vestit, alguns càrdigans i camises de quadres vichy, polos de rugbi de ratlles, un prat verd cosit en un plumífer...

Theme: olxxx by Jose delSol.