MENCHEN TOMAS

POOLSIDE

A la vora de la piscina amb amics, descansant descaradament al migdia d’un dia qualsevol. No un qui és qui a la societat, sinó més aviat el temps lliure, una manera d’utilitzar-lo vista a través del retrat íntim d’unes vides molt privades recollides per la càmera de Slim Aarons. Imatges on els protagonistes no són els convidats sinó la mateixa piscina: els seus detalls, tonalitats, colors, l’aigua, el sol i les vistes al mar. Moments de fantasia real i amb aspiracions que MENCHÉN TOMÀS trasllada a la col·lecció POOLSIDE a través de teixits brodats, sedes, gases i cotó. Un ambient festiu reflectit en peces atemporals, duradores i fluides. 

POOLSIDE Collection
MENCHEN TOMAS photo

Olga Menchén va estudiar a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda de Barcelona. Un cop va finalitzar els estudis, va treballar com a dissenyadora al món del teatre, del cinema i la televisió.  

El 1995 va fundar MENCHÉN TOMÀS. 

Menchén Tomàs dissenya, produeix i confecciona les seves pròpies col·leccions de prêt-à-porter, festa i núvia. També realitza dissenys exclusius d’alta costura i per a núvies a mida. Tanmateix, tots els models de la col·lecció es poden fer a mida. 

Tot el procés productiu es du a terme a Espanya per, a través d’un seguiment continu de cadascuna de les fases d’aquest, aconseguir el màxim control de la qualitat del producte final. 

Entre 1995 i 2001, MENCHÉN TOMÀS va presentar les seves col·leccions a la passarel·la Saló Gaudí. Des de l’any 2013 ha presentat les seves col·leccions a la 080 Barcelona Fashion i, a partir del 2015, a Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. 

MENCHÉN TOMÀS pertany a l’Associació de Creadors de Moda d’Espanya (ACME). 

MENCHEN TOMAS avatar

Dissenyadora:
Olga Menchén

www.menchentomas.com
info@menchentomas.com

Contacte comercial i de premsa:
lfroyo@menchentomas.com

Theme: olxxx by Jose delSol.