LEBOR GABALA

ECO DE TIERRAS ALTAS

La col·lecció tardor-hivern 2024 és un viatge a les Terres Altes d’Escòcia, a la seva natura desbordant d’intensos colors, a les seves tradicions i història. Abrics, sobrecamises i bufandes de llana de merino  extra fina en jacquard de rombes i quadrats que ret homenatge als tartans escocesos; trenques de pota de gall i espiga que capturen l’essència dels clàssics; llanes dobles que evoquen l’ànima transhumant de les terres altes en peces de punt  de mida gran. 

En el punt fi, jerseis en barreja de caixmir i llana merino superfina que són com una segona pell, per construir capes i resguardar-se del fred. Àmplies camises i faldilles realitzades en teixits tous de quadres i sargantanes completen la col·lecció. 

ECO DE TIERRAS ALTAS Collection
LEBOR GABALA photo

Lebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado. 

Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala. 

Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat. 

LEBOR GABALA avatar

Dissenyadora:
Maite Muñoz Roy

www.leborgabala.com

Contacte comercial:
aida@leborgabala.com

Contacte de premsa:
cmartin@finallypress.com

Theme: olxxx by Jose delSol.