FREE FORM STYLE

WORK IN PROGRESS

La col·lecció es basa en la vestimenta de treball de mitjan segle XIX als Estats Units. Es proposa adaptar els talls i ajustos de la roba per a persones que es desplacen en cadira de rodes, mantenint l’essència i l’estil de l’època vaquera. 

Amb un patronatge contemporani i alternatiu aconsegueixen llibertat de moviment i un estil estètic coherent amb les peces icòniques de la cultura texana. La història i la tradició d’aquesta cultura els proporciona una base sòlida per crear peces adaptades a diverses necessitats corporals. 

Dissenyen amb un enfocament en cossos no normatius perquè totes les persones se sentin representades i benvingudes en la seva col·lecció. 

WORK IN PROGRESS Collection
FREE FORM STYLE photo

FREE FORM STYLE és la marca espanyola pionera a dissenyar moda adaptada a diferents discapacitats. Apostem per la comoditat sense renunciar a l’elegància. Per a això comptem amb un estil propi sempre atent a les últimes tendències. Perquè tenir una discapacitat no significa no poder anar a la moda. I perquè una samarreta pot marcar la diferència: pot despertar un somriure, pot fer-te sentir integrat, a gust en la teva pròpia pell.

Les seves fundadores són: Marina Vergés, periodista i estilista amb més de 25 anys d’experiència en moda, treballa per diferents capçaleres del país i és professora de moda masculina.

Carolina Asensio, informàtica amb més de 20 anys en gestió d’empresa i una llarga experiència amb persones amb discapacitat.

Theme: olxxx by Jose delSol.