maig 2

Contacto comercial:
Jordi Bertomeu
Mail: jbertomeu@escorpion.com
Tel: +34 671 515 409

Contacto prensa/comunicación: 
Carla Pérez
comunicacion@escorpion.com 
Tel: +34 607 640 219 

https://escorpion.com/
info@escorpion.com

+34 93 803 06 00

ESCORPION

Fundada el 1929, la firma Escorpion és un referent en el sector del knitwear internacional gràcies al sofisticat disseny i a l'heritage de les seves col·leccions.

El jersei Escorpion ha transcendit de generació en generació, i avui dia continua sent la peça de punt més imprescindible de l'armari femení, un icònic de moda etern i versàtil.

Des dels seus headquarters a Igualada i Barcelona, Escorpion defineix moda i sostenibilitat a través de processos responsables amb el medi ambient.

La direcció creativa d'Escorpion està en mans de Carles Gràcia, gran coneixedor de l'ADN de la marca.

En l'actualitat, Escorpion comercialitza les seves peces en 900 establiments, en més de 20 països. A Espanya, les seves col·leccions estan disponibles a boutiques multimarca i centres El Corte Inglés de tot el territori.

Un jersey ESCORPION

COLLECTION

Una col·lecció que aposta per l’avantguarda i que, lluny de suposar una creu i ratlla, és una reinterpretació contemporània del nostre ADN. 

Peces que absorbeixen les lliçons del passat i les apliquen al present i al futur, recuperant formes i volums icònics. Filatures subtils i delicades, que dibuixen siluetes elegants i perfectes.

Prevalen els tons naturals, així com el ceruli, el pètal, el palissandre i tots ells entremesclats amb el gris. Aquesta col·lecció càpsula representa l’essència de ESCORPION. Perquè som un JERSEI de punt, som pur HERITAGE i som totes les DONES.

Theme: olxxx by Jose delSol.