31th Edidion from maig 5 / 2023

EÑAUT

31th Edidion from maig 5 / 2023

Dissenyador nascut a Guipúscoa i establert a Barcelona. L’any 2017, es gradua en Disseny de Moda a la IED i, després d’uns mesos a la indústria, durant els quals va passar tant per l’
slow fashion com pel fast fashion, sent que és el moment de llançar-se en solitari. D'aquesta manera, crea EÑAUT el setembre del 2018.
Aquell mateix any, guanya el concurs REC.0/080 Barcelona Fashion al millor dissenyador. Debuta a la 080 Barcelona Fashion el juny de 2019 i guanya el premi a la millor col·lecció emergent. L’any 2022, entra en el món de l’ensenyament; coordina un màster i imparteix classes a la IED Barcelona, amb una estètica minimalista i una visió sostenible. Aleshores, EÑAUT presenta la seva setena col·lecció.

VULTURNO

COLLECTION

Actualment, ja s’ha registrat un augment de la temperatura d’1,2 °C, fet que evidencia una situació més greu i requereix accions encara més urgents, si cap. A més, segons l’Organització Meteorològica Mundial (OMM), existeix un 20% de probabilitats que el 2024 arribem a superar els 1,5 °C. Això suposaria  una catàstrofe per a l’ecosistema global i l’extinció de moltes espècies de plantes i animals, i la desaparició total dels esculls.

VULTURNO vol crear consciència sobre el fet que les temperatures que venen seran les més altes que s’han registrat, però les més baixes de cara al futur.

Theme: olxxx by Jose delSol.