CUSTO BARCELONA

WE ART CUSTO

El dissenyador ha redefinit la moda contemporània en destacar la genètica distintiva de la marca, fusionant teixits naturals com la seda i el cotó amb innovadores fibres tecnològiques.

Dirigida a dones que busquen un llenguatge de moda avançat per a expressar seguretat i individualitat, aquestes peces no sols mostren una diversitat d’estils sinó que també autenticitat de cada dona.

Una paleta de colors vibrants i elements gràfics reforcen l’experiència visual en la desfilada, creant un ambient distintiu. En aquesta proposta, els vestits prenen el protagonisme al costat de conjunts esportius i jaquetes, creacions d’avantguarda que representen el adn de la signatura.

WE ART CUSTO  Collection
CUSTO BARCELONA photo

Custo Barcelona va ser creada a principis dels anys 80 pels germans Dalmau, Custo i David, després d’un llarg viatge que els va portar arreu del món. En el seu camí, no solament van descobrir nous paisatges, sinó que també van poder contemplar les més variades manifestacions artístiques, culturals i filosòfiques. Una de les coses que més els va cridar l’atenció va ser l’estil de Califòrnia, expressat en el look dels surfistes que vivien al sud de l’estat, així com en l’element psicodèlic de la part nord. La innovadora moda plena de color que van trobar-hi els va impressionar, especialment un estil de samarretes que no existía a Espanya en aquella època. Amb aquests elements com a punt de partida, la marca es va llançar amb el nom de Custo Line. Els germans Dalmau van començar a treballar i van aprendre tot el possible sobre tècniques d’impressió i els seus acabats, amb una atenció particular a l’àrea del disseny gràfic, en la qual se sentien especialment còmodes. Amb el temps, la investigació en l’ús del color i els estampats es va convertir en innovació, audàcia i sofisticació. Actualment, podríem dir que Custo Barcelona existeix com un estil en ell mateix, que en certa manera suggereix una forma concreta de veure la vida. Una manera de veure la vida que s’expressa en col·leccions per a dona i home.

CUSTO BARCELONA AVUI

Custo Barcelona és, actualment, una marca d’imatge consolidada que des del 1997 presenta les seves col·leccions, cada temporada, a la New York Fashion Week. Innovació i creativitat constitueixen la base d’un estil caracteritzat per la utilització de gràfics i de color, que s’ha convertit en una icona.

El seu èxit s’ha vist reconegut no solament pel públic que compra les seves peces, sinó també pels professionals de la moda, mitjans de comunicació i celebritats.

CUSTO BARCELONA avatar

Dissenyador:
Custo Dalmau

www.custo.com
recepcion@custo.com

Contacte comercial i de premsa:
laura@xxlcomunicacion.com

Theme: olxxx by Jose delSol.