EL CASTING DE LA 20ª EDICIÓ DEL 080 BARCELONA FASHION

Models
25 jun 2017 - 15:04

A partir de demà 26 de juny i fins divendres 30, el Recinte Modernista de Sant Pau acollirà la 20ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. Juntament amb els dissenyadors, convidats especials, activitats paral·leles i els sponsors, els models són un altre element clau del certamen, ja que són ells qui donen vida a les creacions de dissenyadors i marques sobre la passarel·la. Una vegada més, el 080 Barcelona Fashion donarà la benvinguda a una representació dels noms que més sonen al circuit internacional, amb una gran participació de models espanyols que triomfen a tot el món.
.
En el càsting femení, hi ha molts noms que repeteixen a la passarel·la catalana. Per exemple, Afrodita Dorado, d’origen domincà, qui ha cedit la seva bellesa exòtica a firmes com Hermès i Giambattista Valli. Dalianah Arekion, qui va guanyar fama mundial al treballar per a firmes com Givenchy i Chanel, també torna a la passarel·la de Barcelona en aquesta 20ª edició. La canària Joana Sanz les acompanyarà sumant una nova participació al 080 Barcelona Fashion, on desfilarà per a noms tan dispars com Daniel Rosa i Custo Barcelona.
.
La top espanyola Marina Pérez, que va tornar a les passarel·les l’any passat de la mà del 080 després d’un llarg descans, tampoc ha  volgut perdre’s la 20ª edició i participarà en les desfilades de Pablo Erroz, Txell Miras i Antonio Miro, per citar-ne només tres. Marta Ortiz, Mayka Merino, Nuria Rothschild i Rocío Crusset són altres de les models espanyoles que participaran al 080, en una 20ª edició en què tampoc faltaran new faces. Per exemple, Africa Peñalver, qui ja ha debutat a nivell internacional per a firmes com Prada i Loewe; i Ana Arto, qui ha treballat per a Saint Laurent, entre d’altres, abans d’estrenar-se a la passarel·la catalana.
.
Quant al casting masculí, també destaca la forta presència de models nacionals que triomfen arreu, molts d’ells rostres habituals del 080 Barcelona Fashion, i que vénen a Barcelona després de participar a la recent Setmana de la Moda de Milà. El model barceloní Gerard Sabé torna al 080 després d’haver desfilat per a firmes com Giorgio Armani i Etro. El també català Marçal Taberner deixarà la seva elegància a firmes com Macson i Pablo Erroz en aquesta 20ª edició, després d’haver treballat per a noms com Salvatore Ferragamo i Dries van Noten.
.
Després d’una gran temporada a París i Milà, Óscar Kindelan torna també al 080 Barcelona Fashion per desfilar per a dissenyadors com Miquel Suay i marques com Torras. L’asturià Piero Méndez, amb una llarga trajectòria a l’esquena, també repeteix presència a Barcelona, com Sam Steele i Xavi Serrano, dos models catalans que triomfen internacionalment. Juntament amb ells, debutarà el valencià Jaime Ferrandis, new face d’aquesta 20ª edició de la passarel·la qui, malgrat la seva joventut, ja ha desfilat per noms com Issey Mikaye i Thom Browne.
.
Pel que a fa a models internacionals, la passarel·la acollirà a varis models del ranquing dels 50 millors models del moment com Ben Allen, Janis Ancens, Nils Butler i George Alsford. Finalment, també participarà el cantant/model argentí Federico Dorcaz, d’actualitat pel seu últim llançament discogràfic “Kuliyuki”.