LA MODA DEL 080 BARCELONA FASHION TORNA A LA FIRA WHO’S NEXT DE PARÍS

12 set. 2017 - 21:13

La fira de moda Who’s Next de París és una de les cites comercials de referència a Europa, ja que reuneix més de 700 marques de moda ready to wear, tant franceses com internacionals. Del 8 al 11 de setembre va celebrar una nova edició al recinte Porte de Versailles i, una vegada més, vàries firmes de moda de la passarel·la 080 Barcelona Fashion van ser-hi presents per mostrar les col·leccions que recentment van pujar a la passarel·la catalana a la passada edició de juny.
 
Així, els prop de 50.000 visitants que acull Who’s Next van poder descobrir el més nou de la moda urbana d’Aubergin; les femenines peces de Wom&Now; la moda d’estil mediterrani de LOA by Lidia Aguilera; el minimalisme de Ssic and Paul; la moda amb un toc folk d’Aldomartins; la cuidada senzillesa de Sita Murt; l’aposta pels teixits naturals de Rita Row; i l’estil relaxat en moda per a dona de Yerse.
 
Una fira, doncs, que reuneix marques catalanes noves i d’altres de llarga trajectòria que busquen estendre els seus contactes comercials per augmentar la seva presència a Europa. Una mostra més de la internacionalització de la moda catalana que confia en Who’s Next, tal com va fer la passarel·la 080 Barcelona Fashion en la seva edició de febrer 2016, quan va col·laborar amb ella per potenciar l’abast internacional dels dissenyadors emergents participants.