La moda del 080 Barcelona Fashion arriba al Palo Alto Market

13 nov. 2017 - 19:31

Palo Alto Market va néixer el 2014 per omplir un buit a Barcelona: el de tenir un mercat de disseny i moda d’autor de qualitat, que celebrés la filosofia del mercat londinenc afegint-hi un punt de sofisticació. Amb el suport continuat i incondicional de Moritz, sponsor principal del 080 Barcelona Fashion, Palo Alto Market ha anat creixent al llarg d’aquests anys i ha esdevingut una cita imprescindible que ofereix, també, bona música en directe i una àmplia oferta gastronòmica.
 
Sempre dinàmic, Palo Alto Market ha preparat una edició especial per al cap de setmana del 18 i 19 de novembre. Sota el nom “High Design Nice Price” reunirà marques i dissenyadors consagrats que oferiran els seus productes a preus més assequibles. Ho faran junt amb més de 100 creatius emergents i independents en una celebració única de la tendència #shopsmall i de la producció sostenible, l’amor pels materials de qualitat i les tècniques de fabricació artesanals.
 
Els dissenyadors del 080 Barcelona Fashion Miriam Ponsa, Txell Miras i Josep Abril lideren el grup de noms consolidats d’aquesta edició especial de Palo Alto Market on també trobem la marca de calçat Camper i la firma de moda home i dona Medwinds. La joieria contemporània de Berta Sumpsi, la moda feta a mà d’Ika Editions, el textil colorista de Zunzunaga i l’ampli fons bibliogràfic de La Central completen el grup de noms més coneguts d’aquest Palo Alto Market “High Design Nice Price” que oferirà des de moda a art, passant per artesania i joieria.
 
Una cita de shopping diferent que dóna el tret de sortida a les compres de la campanya de Nadal en un marc incomparable com és una antiga fàbrica del Poblenou de Barcelona, amb uns jardins de somni.
 
Palo Alto Market “High Design Nice Price”
18 i 19 de novembre 2017