CUSTO BARCELONA TANCA LA 3ª JORNADA DE DESFILADES DEL 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors
28 jun 2017 - 00:00

Dins del programa especial de les 080 Barcelona Fashion Nights, Custo Barcelona s’ha mantingut fidel a la seva cita amb la passarel·la 080 Barcelona Fashion i ha presentat “Light Years Cruise”. Una col·lecció ready to buy per a la tardor hivern 2017-18 que és un homenatge a la individualitat i que aposta pels teixits brillants com a fil conductor. Després de la desfilada, el Recinte Modernista de Sant Pau s’ha vestit de festa amb la 080 Barcelona Fashion Anniversary Party by Zalando per celebrar les 20 edicions de la passarel·la catalana.

La jornada de desfilades ha arrancat el matí amb Aubergin i la seva proposta “Essaouira” per a la primavera-estiu 2018. La cultura marroquina, els seus colors i arquitectura tradicional, són el punt de partida d’aquesta col·lecció que, a més d'incloure looks de dona i d’home, també aposta pels dissenys unisex.


 
Després ha arribat el torn de la creadora Pilar del Campo, que ha presentat “Nouveau” per a la propera primavera-estiu. Inspirada en el canvi sofert en el món de les arts entre finals del segle XIX i inicis del XX, que rep el nom d’Art Nouveau o Modernisme en l’àmbit català, es tracta d’una línia urbana que dóna importància als volums, les formes ondulades i la natura, tal com els moviments en què s’inspira.
 
El debutant Colmillo de Morsa ha estat el següent sobre la passarel·la del 080 Barcelona Fashion amb “Preludis”. El punt de partida és l’escriptora George Sand i la seva estada d’hivern a Mallorca que es tradueix en l’ús de teixits naturals com cotó, lli i seda i la incorporació de ratlles marineres, brodats i transparències en dissenys per a home i dona.
 


Escorpion Studio Barcelona ha tancat les desfilades del matí amb “Wonderland”, la seva proposta ready to buy de tardor-hivern 2018. La firma guanyadora del Premi MODACC a la passada edició d’hivern presenta ara una història de conte i de misteri per a una dona que es mou entre dos móns, el de la llum i el de la foscor. I ho fa vestida en transparències combinades amb tul, jacquards i textures sorprenents i en una àmplia gamma cromàtica que va des dels colors de tardor, com crus, grisos, negres i verds, fins a tons més vius com taronges, blaus, vermells i grocs.
 
Ja a la tarda ha arribat l’estrena d’una altra debutant d’aquesta 20ª edició: Maria Roch. La dissenyadora ha presentat “FW 2017” inspirada en el kintsugi, l’art japonesa de reparar la ceràmica en or i plata, que posa en valor la bellesa de les esquerdes i les reparacions. Es tracta d’una col·lecció íntima en una paleta brillant que s’inspira en els colors d’antics dibuixos japonesos.
 


Després d’ella, Gema Sach també s’ha estrenat sobre la passarel·la del 080 Barcelona Fashion. I ho ha fet amb “Eclipsi”, la seva proposta per a la tardor-hivern 2017-18 que busca trencar els esteorotips del vestir, sense oblidar les màximes del seu estil: qualitat i confort a través d’uns dissenys per a dona que es mouen en la dualitat del dia i la nit per oferir un nou discurs estilístic.
 
Brain & Beast ha estat el següent sobre la passarel·la amb la seva col·lecció “Trilogy, Vol. II / LABYRINTH”. Una reflexió sobre la melanconia i la necessitat de la memòria a través d’uns dissenys maximalistes fidels a l’estil de la firma d’Ángel Vilda on es combinen els teixits tecnològics, l’estil esportiu, els volums exagerats i les combinacions impossibles pròpies d’aquesta marca de forta singularitat